.

Pandemide pozitif enerji yayan takıları keşfettik

Genel 01.01.1970 - 02:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1029+ kez okundu.
 

Pandemide pozitif enerji yayan takıları keşfettik

Pandemide içe dönüp huzur bulma ihtiyacı mücevher tercihlerini de etkiledi. Atasay’dan alışveriş yapan tüketiciler nazar, kalp, bereket ve şans gibi pozitif enerji yaydığına inanılan figürlerle tasarlanan takılara yöneldi. Altın, bu dönemde de ‘kriz zamanındaki dost’ olarak

Pandemide içe dönüp huzur bulma ihtiyacı mücevher tercihlerini de etkiledi. Atasay’dan alışveriş yapan tüketiciler nazar, kalp, bereket ve şans gibi pozitif enerji yaydığına inanılan figürlerle tasarlanan takılara yöneldi. Altın, bu dönemde de ‘kriz zamanındaki dost’ olarak yatırım amaçlı popülerliğini sürdürdü.   Mücevherde, tıpkı moda ve diğer sektörlerde olduğu gibi yeni trendler özellikle pandemi dönemiyle birlikte yeniden şekilleniyor. Pandemi döneminde negatif duygulardan arınıp huzur bulma arayışı tüketicilerin mücevher tercihleri üzerinde de etkili oldu. Tüketiciler bu dönemde anlamı olan ve pozitif enerji yaydıklarına inandıkları figürlü tasarımlara yöneldi. Atasay’dan alışveriş yapan tüketiciler, sezonun ruhunu yansıtan geometrik figürlerin yanı sıra nazar, kalp, bereket ve şans gibi pozitif enerji yaydığına inanılan figürlerle tasarlanan takıları tercih etti.  Bu dönemde seyahate çıkamayan, doğum günü kutlamalarına katılamayan ya da düğünlerini ertelemek zorunda kalanlar, daha çok yatırım refleksiyle mücevher kategorisine kaydı. Pandemiyle birlikte yeniden hatırlanan ‘güvenli liman’ altın, bu dönemde yine tercihlerde başı çekti. Günün her saatinde şıklığın tamamlayıcısı olan klasik, zamansız ürünlerin yanı sıra minimal tasarımlar da popülerliğini devam ettirdi. Pandeminin en çok satan ürünleri sırasıyla yüzük (27), gerdanlık/kolye (17), bileklik (16), küpe (13) ve alyans (13) oldu. Pandemi sürecinde alyans satışları mağazaların kapalı olduğu dönemde azalsa da 2021’in ilk ayından itibaren artış trendine girdi.  Altının yanı sıra pırlanta tercihlerinde de pandemi etkisi görüldü. Bu dönemde tektaşların yanı sıra renkli taşlı pırlantalar da keşfedildi. Pandemide mücevher modasında görülen geometrik, yalın etkiler ile birlikte tamamen zıt köşede maksimal etkili çoklu takılar da ilgi odağı oldu.  Altın kalpli annelerimize altın kolye Pandemi nedeniyle daha çok dijital ortamda kutlanan Anneler Günü’ndeki hediye tercihlerinde de figürlü tasarımlar öne çıktı. Atasay.com’dan yapılan Anneler Günü alışverişlerinde kanatlı kalp, anne ve çocuğu temsil eden balık figürlü ve taşlı altın kolyeler ilk sıraya yerleşirken, onu dönemin ruhunu yansıtan bileklikler, yüzükler, alyanslar, küpeler ve bilezikler takip etti. Sadece atasay.com’a özel olan ürünlerin de büyük ilgi gördüğü Anneler Günü alışverişlerinde, renkli ve modern tasarımlı pırlantalar, annelerimize duyduğumuz sevgiyi göstermenin bir başka yolu oldu. 
Pandemide içe dönüp huzur bulma ihtiyacı mücevher tercihlerini de etkiledi. Atasay’dan alışveriş yapan tüketiciler nazar, kalp, bereket ve şans gibi pozitif enerji yaydığına inanılan figürlerle tasarlanan takılara yöneldi. Altın, bu dönemde de ‘kriz zamanındaki dost’ olarak

Pandemide içe dönüp huzur bulma ihtiyacı mücevher tercihlerini de etkiledi. Atasay’dan alışveriş yapan tüketiciler nazar, kalp, bereket ve şans gibi pozitif enerji yaydığına inanılan figürlerle tasarlanan takılara yöneldi. Altın, bu dönemde de ‘kriz zamanındaki dost’ olarak yatırım amaçlı popülerliğini sürdürdü.

 

Mücevherde, tıpkı moda ve diğer sektörlerde olduğu gibi yeni trendler özellikle pandemi dönemiyle birlikte yeniden şekilleniyor. Pandemi döneminde negatif duygulardan arınıp huzur bulma arayışı tüketicilerin mücevher tercihleri üzerinde de etkili oldu. Tüketiciler bu dönemde anlamı olan ve pozitif enerji yaydıklarına inandıkları figürlü tasarımlara yöneldi. Atasay’dan alışveriş yapan tüketiciler, sezonun ruhunu yansıtan geometrik figürlerin yanı sıra nazar, kalp, bereket ve şans gibi pozitif enerji yaydığına inanılan figürlerle tasarlanan takıları tercih etti. 

Bu dönemde seyahate çıkamayan, doğum günü kutlamalarına katılamayan ya da düğünlerini ertelemek zorunda kalanlar, daha çok yatırım refleksiyle mücevher kategorisine kaydı. Pandemiyle birlikte yeniden hatırlanan ‘güvenli liman’ altın, bu dönemde yine tercihlerde başı çekti. Günün her saatinde şıklığın tamamlayıcısı olan klasik, zamansız ürünlerin yanı sıra minimal tasarımlar da popülerliğini devam ettirdi. Pandeminin en çok satan ürünleri sırasıyla yüzük (27), gerdanlık/kolye (17), bileklik (16), küpe (13) ve alyans (13) oldu. Pandemi sürecinde alyans satışları mağazaların kapalı olduğu dönemde azalsa da 2021’in ilk ayından itibaren artış trendine girdi. 

Altının yanı sıra pırlanta tercihlerinde de pandemi etkisi görüldü. Bu dönemde tektaşların yanı sıra renkli taşlı pırlantalar da keşfedildi. Pandemide mücevher modasında görülen geometrik, yalın etkiler ile birlikte tamamen zıt köşede maksimal etkili çoklu takılar da ilgi odağı oldu. 

Altın kalpli annelerimize altın kolye

Pandemi nedeniyle daha çok dijital ortamda kutlanan Anneler Günü’ndeki hediye tercihlerinde de figürlü tasarımlar öne çıktı. Atasay.com’dan yapılan Anneler Günü alışverişlerinde kanatlı kalp, anne ve çocuğu temsil eden balık figürlü ve taşlı altın kolyeler ilk sıraya yerleşirken, onu dönemin ruhunu yansıtan bileklikler, yüzükler, alyanslar, küpeler ve bilezikler takip etti. Sadece atasay.com’a özel olan ürünlerin de büyük ilgi gördüğü Anneler Günü alışverişlerinde, renkli ve modern tasarımlı pırlantalar, annelerimize duyduğumuz sevgiyi göstermenin bir başka yolu oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.