.

Özlü, gençlerle iftariyelik dağıttı

13.03.2024 - 12:55, Güncelleme: 13.03.2024 - 12:55 1650+ kez okundu.
 

Özlü, gençlerle iftariyelik dağıttı

“İFTARA 5 KALA” SLOGANIYLA Başiskele Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele Gençlik Kolları’nın gönüllere dokunan çalışmasına ortak oldu. Geçen yıllarda olduğu gibi 'İftara 5 Kala' sloganıyla hususi ya da toplu taşıma araçlarıyla iftar sofralarına yetişmek üzere yolda olan vatandaşlara iftariyelik dağıtıldı. “RAMAZAN BİRLİKTE GÜZEL” Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar ve yönetimiyle birlikte AK gençliğin örnek davranışına ve hayırlarına ortak olan Başkan Özlü, hemşehrilerine tek tek iftarlık kumanyaları ikram ederek hayırlı Ramazanlar dileklerini iletti. Yasin Özlü, sokakta karşılaştığı Başiskeleli hemşehrileriyle de sohbet ederek hemhal oldu. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

“İFTARA 5 KALA” SLOGANIYLA

Başiskele Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele Gençlik Kolları’nın gönüllere dokunan çalışmasına ortak oldu. Geçen yıllarda olduğu gibi 'İftara 5 Kala' sloganıyla hususi ya da toplu taşıma araçlarıyla iftar sofralarına yetişmek üzere yolda olan vatandaşlara iftariyelik dağıtıldı.

“RAMAZAN BİRLİKTE GÜZEL”

Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar ve yönetimiyle birlikte AK gençliğin örnek davranışına ve hayırlarına ortak olan Başkan Özlü, hemşehrilerine tek tek iftarlık kumanyaları ikram ederek hayırlı Ramazanlar dileklerini iletti. Yasin Özlü, sokakta karşılaştığı Başiskeleli hemşehrileriyle de sohbet ederek hemhal oldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.