.

Özlü, "Başiskele'ye 5 yılda onlarca eser kazandırdık"

05.03.2024 - 15:27, Güncelleme: 05.03.2024 - 15:27 2423+ kez okundu.
 

Özlü, "Başiskele'ye 5 yılda onlarca eser kazandırdık"

ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Yasin Özlü, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gün farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, Barbaros Mahallesi Yürüyüş Caddesi üzerinde bulunan Taziye Evi’nde bölge sakinleri ile buluştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da programa katılarak hem Özlü’ye destek oldu hem de vatandaşlarla samimi diyaloglar kurdu. YENİ DÖNEMDE DAHA İYİSİ OLACAK “Hamdolsun, Allah'ın izni, necip milletimizin desteğiyle beş yıl boyunca kentimize onlarca güzel eser ve hizmet kazandırdık” diyen Özlü, “Başiskelemiz prestij caddeleriyle, sosyal tesisleriyle, kadın, aile gençlik ve spor hizmetleriyle adeta bir şehre dönüştü. Komşularımızla kurduğumuz güçlü birliktelikle önümüzdeki dönem daha büyük, daha güzel projelerle hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracağız” ifadelerini kullandı. Milletvekili Cemil Yaman da yaptığı konuşmasında yerel seçimlerde Yasin Özlü’ye destek verilmesini istedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Yasin Özlü, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gün farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, Barbaros Mahallesi Yürüyüş Caddesi üzerinde bulunan Taziye Evi’nde bölge sakinleri ile buluştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da programa katılarak hem Özlü’ye destek oldu hem de vatandaşlarla samimi diyaloglar kurdu.

YENİ DÖNEMDE DAHA İYİSİ OLACAK

“Hamdolsun, Allah'ın izni, necip milletimizin desteğiyle beş yıl boyunca kentimize onlarca güzel eser ve hizmet kazandırdık” diyen Özlü, “Başiskelemiz prestij caddeleriyle, sosyal tesisleriyle, kadın, aile gençlik ve spor hizmetleriyle adeta bir şehre dönüştü. Komşularımızla kurduğumuz güçlü birliktelikle önümüzdeki dönem daha büyük, daha güzel projelerle hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracağız” ifadelerini kullandı. Milletvekili Cemil Yaman da yaptığı konuşmasında yerel seçimlerde Yasin Özlü’ye destek verilmesini istedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.