.

Özcan Deniz ve Aslı Enver İsrail'de konser verdi

Bilim&Teknoloji 08.04.2019 - 12:12, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 8366+ kez okundu.
 

Özcan Deniz ve Aslı Enver İsrail'de konser verdi

İsrail'de izlenen İstanbullu Gelin dizisinde oynayan Özcan Deniz ve Aslı Enver'in İsrail'e giderek konser vermesi sosyal medyada tepki topladı. [caption id="attachment_8082" align="aligncenter" width="1000"] Özcan Deniz İsrail'de konser verdi[/caption] Bilet fiyatlarının 300 dolardan satıldığı konser, başkent Tel Aviv'deki Menora Mictachim Arena'da düzenlendi. Konsere 11 bin İsrailli katıldı. Özcan Deniz'in şarkı söylediği organizasyonda dizideki rol arkadaşı Aslı Enver de sık sık sahneye çıkarak İsraillileri selamladı. Geçtiğimiz yıllarda Lana Del Rey, Shakira gibi isimlerin boykot çağrılarına kulak vererek konserlerini iptal ederken, aynı zamanda bir Yahudi olan Hollywood oyuncusu Natalie Portman kendisine ödül verilecek bir davete katılmayı reddetmişti.
İsrail'de izlenen İstanbullu Gelin dizisinde oynayan Özcan Deniz ve Aslı Enver'in İsrail'e giderek konser vermesi sosyal medyada tepki topladı. [caption id="attachment_8082" align="aligncenter" width="1000"]Özcan Deniz İsrail'de konser verdi Özcan Deniz İsrail'de konser verdi[/caption] Bilet fiyatlarının 300 dolardan satıldığı konser, başkent Tel Aviv'deki Menora Mictachim Arena'da düzenlendi. Konsere 11 bin İsrailli katıldı. Özcan Deniz'in şarkı söylediği organizasyonda dizideki rol arkadaşı Aslı Enver de sık sık sahneye çıkarak İsraillileri selamladı. Geçtiğimiz yıllarda Lana Del Rey, Shakira gibi isimlerin boykot çağrılarına kulak vererek konserlerini iptal ederken, aynı zamanda bir Yahudi olan Hollywood oyuncusu Natalie Portman kendisine ödül verilecek bir davete katılmayı reddetmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.