.

OZAN VARAL ESNAFLA BAŞ BAŞA

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 07.11.2020 - 12:54, Güncelleme: 10.11.2020 - 04:38 2650+ kez okundu.
 

OZAN VARAL ESNAFLA BAŞ BAŞA

Türk lirasında yaşanan değer kaybının halkın alım gücünün her geçen gün azaldığını söyleyen CUMHURİYET Halk partisi tarsus ilçe başkanı Av.Ozan Varal iktidar yaşananları görmezden gelmeye gerçekleri sığ siyasi söylemlerle yansıtmamaya çalışıyor.fakat bozulan ekonominin gerçek yansıması vatandaşın boş pazar arabasında görünüyor dedi.

- Pazarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal: - “BOZULAN EKONOMİNİN GERÇEK YANSIMASI VATANDAŞIN BOŞ PAZAR  ARABASINDA GÖRÜNÜYOR”   CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ekonomik krizin her geçen gün daha da derinleştiğini ve Türk Lirasında yaşanan değer kaybının halkın alım gücünü her geçen gün azalttığını söyleyerek, “İktidar, yaşananları görmezden gelmeye, gerçekleri sığ siyasi söylemlerle yansıtmamaya çalışıyor. Fakat, bozulan ekonominin gerçek yansıması, vatandaşın boş pazar arabasında görünüyor” dedi.   CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve partili yöneticilerle birlikte Cuma pazarının kurulduğu Rasim Dokur Fabrikası’nın tarihi bacasının yanındaki alanda esnaf ve vatandaşları dinledi.   Tarsus Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Oktay ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaret sırasında tek tek tüm tezgahları gezen Başkan Ozan Varal, esnafları ve vatandaşları dinledi.   Cumhuriyet tarihinin en derin krizinin yaşanmasına, vatandaşın alım gücünün azalması yanında, yarınlarına umutsuz bakmaya başladığı bir dönemde iktidarın ısrarla gündem değiştirmeye ve ekonominin çok iyi yönde olduğu gibi söylemlerde bulunduğuna dikkati çeken Başkan Ozan Varal, “Bir yandan ekonomik krizle, diğer yandan pahalı meyve-sebze fiyatlarıyla başa çıkmaya çalışan yurttaşlarımız pazardan boş torbalarla dönüyor. Esnafımız ise haklı olarak tezgâhtaki ürünleri satamamaktan şikâyetçi.   Dar gelirli ailelerimizin elde ettiği gelirin, artan fiyatlar sebebi ile yeterli ve dengeli beslenme için gerekli harcamaları bile karşılayabilecek düzeyde olmadığını bir kez daha pazar ziyaretimizde gördük” dedi.   TÜİK’in açıkladığı verilerin, pazaryerinde kesinlikle görünmediğini belirten Başkan Ozan Varal, “Bozulan ekonominin işlerine olumsuz yansıdığını söyleyen pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız, iktidar ve yandaşlarının semt pazarına uğramaları durumunda ekonomideki durumun hayal mahsulü TÜİK verileri gibi olmadığını açık dille ifade ediyorlar.   Yurttaşlarımızın yoğun uğradığı bir alan olan Cuma pazarındaki durgunluk dahi ekonomide geldiğimiz buhranı açıkça göstermektedir. İnsanlarımızın olağanüstü bir işsizlik, yoksulluk ve sefaletle karşı karşıya olduğu net şekilde ortada. Esnafların kepenk kapattığı bir manzarayla karşı karşıya olmamıza rağmen iktidarın kurduğu peşkeş ve rant düzeni ile kendi zenginlerini mutlu etmesine CHP olarak son vereceğiz. Yurttaşlarımızı dinlemeye yanlarında olmaya devam edeceğiz.  Halkın iktidarında esnafın, gençlerin, çiftçinin, emekçilerin, emeklinin yüzünün güleceğinin sözünü veriyoruz” diye konuştu.
Türk lirasında yaşanan değer kaybının halkın alım gücünün her geçen gün azaldığını söyleyen CUMHURİYET Halk partisi tarsus ilçe başkanı Av.Ozan Varal iktidar yaşananları görmezden gelmeye gerçekleri sığ siyasi söylemlerle yansıtmamaya çalışıyor.fakat bozulan ekonominin gerçek yansıması vatandaşın boş pazar arabasında görünüyor dedi.

- Pazarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal:

- “BOZULAN EKONOMİNİN GERÇEK YANSIMASI VATANDAŞIN BOŞ PAZAR  ARABASINDA GÖRÜNÜYOR”

 

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ekonomik krizin her geçen gün daha da derinleştiğini ve Türk Lirasında yaşanan değer kaybının halkın alım gücünü her geçen gün azalttığını söyleyerek, “İktidar, yaşananları görmezden gelmeye, gerçekleri sığ siyasi söylemlerle yansıtmamaya çalışıyor. Fakat, bozulan ekonominin gerçek yansıması, vatandaşın boş pazar arabasında görünüyor” dedi.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve partili yöneticilerle birlikte Cuma pazarının kurulduğu Rasim Dokur Fabrikası’nın tarihi bacasının yanındaki alanda esnaf ve vatandaşları dinledi.

 

Tarsus Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Oktay ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaret sırasında tek tek tüm tezgahları gezen Başkan Ozan Varal, esnafları ve vatandaşları dinledi.

 

Cumhuriyet tarihinin en derin krizinin yaşanmasına, vatandaşın alım gücünün azalması yanında, yarınlarına umutsuz bakmaya başladığı bir dönemde iktidarın ısrarla gündem değiştirmeye ve ekonominin çok iyi yönde olduğu gibi söylemlerde bulunduğuna dikkati çeken Başkan Ozan Varal, “Bir yandan ekonomik krizle, diğer yandan pahalı meyve-sebze fiyatlarıyla başa çıkmaya çalışan yurttaşlarımız pazardan boş torbalarla dönüyor. Esnafımız ise haklı olarak tezgâhtaki ürünleri satamamaktan şikâyetçi.

 

Dar gelirli ailelerimizin elde ettiği gelirin, artan fiyatlar sebebi ile yeterli ve dengeli beslenme için gerekli harcamaları bile karşılayabilecek düzeyde olmadığını bir kez daha pazar ziyaretimizde gördük” dedi.

 

TÜİK’in açıkladığı verilerin, pazaryerinde kesinlikle görünmediğini belirten Başkan Ozan Varal, “Bozulan ekonominin işlerine olumsuz yansıdığını söyleyen pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız, iktidar ve yandaşlarının semt pazarına uğramaları durumunda ekonomideki durumun hayal mahsulü TÜİK verileri gibi olmadığını açık dille ifade ediyorlar.

 

Yurttaşlarımızın yoğun uğradığı bir alan olan Cuma pazarındaki durgunluk dahi ekonomide geldiğimiz buhranı açıkça göstermektedir. İnsanlarımızın olağanüstü bir işsizlik, yoksulluk ve sefaletle karşı karşıya olduğu net şekilde ortada. Esnafların kepenk kapattığı bir manzarayla karşı karşıya olmamıza rağmen iktidarın kurduğu peşkeş ve rant düzeni ile kendi zenginlerini mutlu etmesine CHP olarak son vereceğiz. Yurttaşlarımızı dinlemeye yanlarında olmaya devam edeceğiz.  Halkın iktidarında esnafın, gençlerin, çiftçinin, emekçilerin, emeklinin yüzünün güleceğinin sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.