.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ AYLİN SÖZER VAHŞİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Asayiş (TG) - TARSUS GAZETESİ | 29.12.2020 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2020 - 17:36 1607+ kez okundu.
 

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ AYLİN SÖZER VAHŞİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ AYLİN SÖZER VAHŞİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Son dakika haberine göre; Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer eski sevgilisi olduğu iddia edien şahıs tarafından 'yakılarak' öldürüldü. Olay saat 12.30 sularında Maltepe'de meydana geldi.  Aylin Sözer'den bir süre haber alamayan kardeşleri durumu polis ekiplerine bildirdi. İstanbul Maltepe'de bir kişi eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadının önce boğazını kesti. Ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Delbe'nin üzerinden kadına ait altın kolyeler çıktı. Öte yandan Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "Akademisyen Aylin Sözer'in vahşice katledilişi hepimizi derinden yaraladı. Katilin en ağır cezayı alması için dava sürecinin yakın takipçisi olacağız" dedi.
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ AYLİN SÖZER VAHŞİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Son dakika haberine göre; Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer eski sevgilisi olduğu iddia edien şahıs tarafından 'yakılarak' öldürüldü.

Olay saat 12.30 sularında Maltepe'de meydana geldi.  Aylin Sözer'den bir süre haber alamayan kardeşleri durumu polis ekiplerine bildirdi.

İstanbul Maltepe'de bir kişi eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadının önce boğazını kesti. Ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Delbe'nin üzerinden kadına ait altın kolyeler çıktı.

Öte yandan Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada,

"Akademisyen Aylin Sözer'in vahşice katledilişi hepimizi derinden yaraladı. Katilin en ağır cezayı alması için dava sürecinin yakın takipçisi olacağız"

dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.