.

New York'ta çöpçülerden yılbaşı mesaisi

03.01.2024 - 10:38, Güncelleme: 03.01.2024 - 10:38 487+ kez okundu.
 

New York'ta çöpçülerden yılbaşı mesaisi

New York’ta temizlik işçileri, yılbaşı günü sabaha kadar mesailerine devam etti. Yoğun kalabalığa rağmen çalışmalarını aksatmayan temizlik işçileri, çevredekiler tarafından takdir topladı.abdpost.com / ABD (İGFA) -  Yılbaşı günü New York’ta çöpçüler tarafından fedakar bir çalışma gerçekleştirildi. Şehir genelinde çalışmalarını sürdüren temizlik işçileri, sabaha kadar mesailerine devam etti. SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR ÇALIŞTILAR Özellikle şehir merkezinde insanların yoğun olduğu yerlerde çalışmalarına ağırlık veren temizlik işçileri, çevrede oluşabilecek kirliliğin önüne geçti. Çöp kamyonları kalabalık New York sokaklarında, doldur-boşalt yapmaya devam etti.

New York’ta temizlik işçileri, yılbaşı günü sabaha kadar mesailerine devam etti. Yoğun kalabalığa rağmen çalışmalarını aksatmayan temizlik işçileri, çevredekiler tarafından takdir topladı.

abdpost.com / ABD (İGFA) -  Yılbaşı günü New York’ta çöpçüler tarafından fedakar bir çalışma gerçekleştirildi. Şehir genelinde çalışmalarını sürdüren temizlik işçileri, sabaha kadar mesailerine devam etti.

SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR ÇALIŞTILAR

Özellikle şehir merkezinde insanların yoğun olduğu yerlerde çalışmalarına ağırlık veren temizlik işçileri, çevrede oluşabilecek kirliliğin önüne geçti.

Çöp kamyonları kalabalık New York sokaklarında, doldur-boşalt yapmaya devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.