.

Mut Ülkü Ocaklarında görev değişimi

Siyaset (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.08.2022 - 09:12, Güncelleme: 06.08.2022 - 09:12 3432+ kez okundu.
 

Mut Ülkü Ocaklarında görev değişimi

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığına Gürkan Acar getirildi.

Mut Ülkü Ocaklarında görev değişimi       Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığına Gürkan Acar getirildi. Mut Ülkü Ocakları binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Mut Ülkü Ocakları Başkanı Gürkan Acar, “Görevi devraldığım Mustafa Keskin Çavuşoğlu başkanım büyük işler başarmıştır. Bizde kendilerinin yakmış olduğu meşaleyi söndürmeden ileriye taşımak boynumuzun borcudur” dedi. Ülkü Ocaklarının sevda işi, gönül işi olduğunu ifade eden Acar, "Ülkü Ocakları Başkanı olarak ocağa fitne fesat sokmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğime, ocağın değerlerini çiğnetmeyeceğime, verilen bu emanete ihanet etmeyeceğime, namusum şerefim üzerine söz veriyorum. Ülkü Ocakları teşkilatı büyük hedefler için, vatan millet için mücadele eden bir kuruluştur. Bizler de bu hedefe hizmet eden gönüldeşleriz” ifadelerini kullandı. Gürkan Acar Türk Bayrağını öperek görevi Mustafa Keskin Çavuşoğlu’ndan devraldı. Bayrak değişimine Mut Belediye Başkan Vekili Yusuf Maksudi Duman, MHP Mut İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Çiftçi, ve Kamu-Sen Mut Temsilcisi Kürşat Malgaç katıldı.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığına Gürkan Acar getirildi.

Mut Ülkü Ocaklarında görev değişimi      

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığına Gürkan Acar getirildi.
Mut Ülkü Ocakları binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Mut Ülkü Ocakları Başkanı Gürkan Acar, “Görevi devraldığım Mustafa Keskin Çavuşoğlu başkanım büyük işler başarmıştır. Bizde kendilerinin yakmış olduğu meşaleyi söndürmeden ileriye taşımak boynumuzun borcudur” dedi.
Ülkü Ocaklarının sevda işi, gönül işi olduğunu ifade eden Acar, " Ülkü Ocakları Başkanı olarak ocağa fitne fesat sokmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğime, ocağın değerlerini çiğnetmeyeceğime, verilen bu emanete ihanet etmeyeceğime, namusum şerefim üzerine söz veriyorum. Ülkü Ocakları teşkilatı büyük hedefler için, vatan millet için mücadele eden bir kuruluştur. Bizler de bu hedefe hizmet eden gönüldeşleriz” ifadelerini kullandı.
Gürkan Acar Türk Bayrağını öperek görevi Mustafa Keskin Çavuşoğlu’ndan devraldı.
Bayrak değişimine Mut Belediye Başkan Vekili Yusuf Maksudi Duman, MHP Mut İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Çiftçi, ve Kamu-Sen Mut Temsilcisi Kürşat Malgaç katıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.