.

Muhtarlardan geçmiş olsun ziyareti

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 04.02.2021 - 13:45, Güncelleme: 04.02.2021 - 13:45 2309+ kez okundu.
 

Muhtarlardan geçmiş olsun ziyareti

Muhtarlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası olan Taşbina’ya ve MESKİ tesislerine son günlerde yapılan saldırılara Tarsus’ta bulunan muhtarlar tepki göstererek, kınadılar.   Muhtarlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında internet üzerinden kurulan canlı bağlantı ile Başkan Vahap Seçer’le de görüşen muhtarlar, aynı şekilde kınama mesajlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.   Bahçe Mahallesi Muhtarı Ömer Polat, Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Ertan Ayhan, Bağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Altundağ, Fahrettin Paşa Mahalle Muhtarı Nevzat Sain, Tozkoparan Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Baran, Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Aydın Kızıltaş, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Muhittin Borlukan, Barbaros Mahallesi Muhtarı Salih Başkan, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Mikail Sanga ve Girne Mahallesi Muhtarı Ramazan İnal, Büyükşehir Meclis üyesi ve Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç’ı ziyaret ettiler ve saldırıyı kınadıklarını belirttiler.   Tüm muhtarlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Ali Boltaç, “Toplumun huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur, olamazda. Vatandaşlara gidecek hizmetlerin aksaması veya engellenmeye çalışılması, karanlık düşünceleri net bir şekilde gözler önüne sermektedir.   Yapılan bu saldırılar Başkanımız sayın Vahap Seçer’in önderliğinde çıktığımız hizmet yolculuğundan bizleri asla döndüremeyecektir. Bundan sonra daha azimli bir şekilde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 
Muhtarlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası olan Taşbina’ya ve MESKİ tesislerine son günlerde yapılan saldırılara Tarsus’ta bulunan muhtarlar tepki göstererek, kınadılar.

 

Muhtarlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında internet üzerinden kurulan canlı bağlantı ile Başkan Vahap Seçer’le de görüşen muhtarlar, aynı şekilde kınama mesajlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Bahçe Mahallesi Muhtarı Ömer Polat, Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Ertan Ayhan, Bağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Altundağ, Fahrettin Paşa Mahalle Muhtarı Nevzat Sain, Tozkoparan Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Baran, Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Aydın Kızıltaş, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Muhittin Borlukan, Barbaros Mahallesi Muhtarı Salih Başkan, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Mikail Sanga ve Girne Mahallesi Muhtarı Ramazan İnal, Büyükşehir Meclis üyesi ve Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç’ı ziyaret ettiler ve saldırıyı kınadıklarını belirttiler.

 

Tüm muhtarlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Ali Boltaç, “Toplumun huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur, olamazda. Vatandaşlara gidecek hizmetlerin aksaması veya engellenmeye çalışılması, karanlık düşünceleri net bir şekilde gözler önüne sermektedir.

 

Yapılan bu saldırılar Başkanımız sayın Vahap Seçer’in önderliğinde çıktığımız hizmet yolculuğundan bizleri asla döndüremeyecektir. Bundan sonra daha azimli bir şekilde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.