.

Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Vali Su’yu ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2022 - 20:22, Güncelleme: 23.03.2022 - 11:53 2036+ kez okundu.
 

Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Vali Su’yu ziyaret etti

Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Vali Su’yu ziyaret etti

Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, bir dizi temasta bulunmak üzere geldiği Mersin’de Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi Croitor, daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Su ile bir süre sohbet etti.Vali Su, Büyükelçi Croitor’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretlerin kültürlerin kaynaşmasında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Mersin’in tarım, sanayi, ekonomik alanda ülkemizdeki yeri ve coğrafi özelliklerinin yanında kültürel yapısının da önemini vurgulayan Su, Croitor’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Büyükelçi Croitor ise Mersin’de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Vali Su’ya teşekkür etti.
Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Vali Su’yu ziyaret etti
Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, bir dizi temasta bulunmak üzere geldiği Mersin’de Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.
Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi Croitor, daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Su ile bir süre sohbet etti.
Vali Su, Büyükelçi Croitor’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretlerin kültürlerin kaynaşmasında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Mersin’in tarım, sanayi, ekonomik alanda ülkemizdeki yeri ve coğrafi özelliklerinin yanında kültürel yapısının da önemini vurgulayan Su, Croitor’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Büyükelçi Croitor ise Mersin’de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Vali Su’ya teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.