.

MHP YENİ İLÇE YÖNETİMİ MEDYAD’I ZİYARET ETTİ

Siyaset (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.10.2020 - 13:56, Güncelleme: 15.10.2020 - 15:05 2747+ kez okundu.
 

MHP YENİ İLÇE YÖNETİMİ MEDYAD’I ZİYARET ETTİ

MHP YENİ İLÇE YÖNETİMİ MEDYAD’I ZİYARET ETTİ

MHP YENİ İLÇE YÖNETİMİ MEDYAD’I ZİYARET ETTİ ÇELİK “TARSUS BİZİM ORTAK  PAYDAMIZ.  BU ÜLKE, BU KENT İÇİN ÇALIŞANLARIN  YANINDAYIZ. KAVGAYLA GÜRÜLTÜ İLE İŞİMİZ YOK” Milliyetçi  Hareket Partisi (MHP) Tarsus ilçe yöne yönetimi, Medya Mensupları Derneğini (MEDYAD) ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde  yapılan kongrede seçimle iş başına gelen Mehmet Çelik başkanlığındaki MHP Tarsus ilçe teşkilatı görev bölümü yaptıktan sonra çeşitli kişi ve kuruluşları ziyaret etti. bu kapsamda MEDYAD’ı da ziyaret eden MHP yönetimi, MEDYAD  Başkanı Okan Çalışkan ve yönetim kurulu  üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette MEDYAD  Başkanı  Okan Çalışkan, Mehmet Çelik ve yeni yönetimi kutlayarak başarılar diledi. Çelik ise yaptığı görüşmede, Tarsus’taki yerel ve ulusal basın temsilcilerinin büyük emekler ve fedakarlıklarla görev yaptığını bildiklerini belirterek, basın mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. TARSUS BİZİM ORTAK PAYDAMIZ Çelik, ayrıca gündemi değerlendirdi. Son aylarda yaşanan Pandemi olayında can başla çalışarak büyük fedakarlıklar gösteren Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Çelik “Biz  MHP’de yeni bir yönetim olarak seçimlerimizi tamamladıktan sonra çalışmalara başladık. Tarsus bizim ortak paydamız.  Bizim kavgayla gürültüyle işimiz yok. Biz Tarsus’a hak ettiği hizmetlerin gelmesi için üzerimize düşen görevleri yapmak için varız” dedi. Çelik ayrıca son günlerdeki orman yangınlarına değinerek “Ormanlarımızın yok edilmesine, yakılmasına karşıyız. Kasıtlı olarak kim ormana zarar veriyorsa, kim yangın çıkarıyorsa, kınıyor, yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz. Bu ülke hepimizin. Bu ülkeye ve değerlerine elbirliği ile sahip çıkmak zorundayız” diye konuştu. Ziyaret sonrasında MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, MHP ilçe başkanı Çelik’e bir Osmanlı Tuğrası tablosu hediye etti.
MHP YENİ İLÇE YÖNETİMİ MEDYAD’I ZİYARET ETTİ

MHP YENİ İLÇE YÖNETİMİ MEDYAD’I ZİYARET ETTİ

ÇELİK “TARSUS BİZİM ORTAK  PAYDAMIZ.  BU ÜLKE, BU KENT İÇİN ÇALIŞANLARIN  YANINDAYIZ. KAVGAYLA GÜRÜLTÜ İLE İŞİMİZ YOK”

Milliyetçi  Hareket Partisi (MHP) Tarsus ilçe yöne yönetimi, Medya Mensupları Derneğini (MEDYAD) ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde  yapılan kongrede seçimle iş başına gelen Mehmet Çelik başkanlığındaki MHP Tarsus ilçe teşkilatı görev bölümü yaptıktan sonra çeşitli kişi ve kuruluşları ziyaret etti. bu kapsamda MEDYAD’ı da ziyaret eden MHP yönetimi, MEDYAD  Başkanı Okan Çalışkan ve yönetim kurulu  üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette MEDYAD  Başkanı  Okan Çalışkan, Mehmet Çelik ve yeni yönetimi kutlayarak başarılar diledi. Çelik ise yaptığı görüşmede, Tarsus’taki yerel ve ulusal basın temsilcilerinin büyük emekler ve fedakarlıklarla görev yaptığını bildiklerini belirterek, basın mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

TARSUS BİZİM ORTAK PAYDAMIZ

Çelik, ayrıca gündemi değerlendirdi. Son aylarda yaşanan Pandemi olayında can başla çalışarak büyük fedakarlıklar gösteren Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Çelik “Biz  MHP’de yeni bir yönetim olarak seçimlerimizi tamamladıktan sonra çalışmalara başladık. Tarsus bizim ortak paydamız.  Bizim kavgayla gürültüyle işimiz yok. Biz Tarsus’a hak ettiği hizmetlerin gelmesi için üzerimize düşen görevleri yapmak için varız” dedi.

Çelik ayrıca son günlerdeki orman yangınlarına değinerek “Ormanlarımızın yok edilmesine, yakılmasına karşıyız. Kasıtlı olarak kim ormana zarar veriyorsa, kim yangın çıkarıyorsa, kınıyor, yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz. Bu ülke hepimizin. Bu ülkeye ve değerlerine elbirliği ile sahip çıkmak zorundayız” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, MHP ilçe başkanı Çelik’e bir Osmanlı Tuğrası tablosu hediye etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.