.

MHP Mersin'nin 7 ilçesi için Belediye Başkan Adaylarını açıkladı

21.01.2019 - 15:47, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2041+ kez okundu.
 

MHP Mersin'nin 7 ilçesi için Belediye Başkan Adaylarını açıkladı

MHP 200 belediyenin 2019 yerel seçimleri için belediye başkan adaylarını açıkladı. Çamlıyayla ve Toroslar ilçelerininde aralarında bulunduğu 7 Mersin ilçesi için 2019 yerel seçimleri MHP belediye başkan adayları belli oldu. MERSİN BOZYAZI MUSTAFA ÇETİNKAYA M.İLÇE MERSİN ÇAMLIYAYLA İSMAİL TEPEBAĞLI M.İLÇE MERSİN GÜLNAR YÜKSEL ÇELİK M.İLÇE MERSİN MEZİTLİ SERDAR SOYDAN M.İLÇE MERSİN MUT VOLKAN ŞEKER M.İLÇE MERSİN SİLİFKE MÜCAHİT AKTAN M.İLÇE MERSİN TOROSLAR ATSIZ AFŞİN YILMAZ M.İLÇE
MHP 200 belediyenin 2019 yerel seçimleri için belediye başkan adaylarını açıkladı. Çamlıyayla ve Toroslar ilçelerininde aralarında bulunduğu 7 Mersin ilçesi için 2019 yerel seçimleri MHP belediye başkan adayları belli oldu.
  1. MERSİN BOZYAZI MUSTAFA ÇETİNKAYA M.İLÇE
  2. MERSİN ÇAMLIYAYLA İSMAİL TEPEBAĞLI M.İLÇE
  3. MERSİN GÜLNAR YÜKSEL ÇELİK M.İLÇE
  4. MERSİN MEZİTLİ SERDAR SOYDAN M.İLÇE
  5. MERSİN MUT VOLKAN ŞEKER M.İLÇE
  6. MERSİN SİLİFKE MÜCAHİT AKTAN M.İLÇE
  7. MERSİN TOROSLAR ATSIZ AFŞİN YILMAZ M.İLÇE
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.