.

Mezitli Belediyesi’nden ’Anneler Günü’ etkinliği

12.05.2019 - 12:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1483+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesi’nden ’Anneler Günü’ etkinliği

Mezitli Belediyesi ’Anneler Günü’ dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, çocuklarla anneleri bir araya getirdi.Mezitli Belediyesi Amfiyatro’da, ’Annem için resim yapıyorum’ etkinliğinde bir araya gelen çocuklar, annelerinin resimlerini çizdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte duygusal anlar da yaşandı.Daha sonra Mezitli Belediyesi kurslarında eğitim alan minik çocuklar, anneleriyle birlikte zumba yaptı.Çocuklara ve annelerine çeşitli hediyeler veren Mezetli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bugün çocukları ve annelerini uzun yıllar unutamayacakları bir etkinlikte bir araya getirerek, güzel bir gün geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Annelerinin resimlerini çizen miniklerimiz, bu özel günde onlara öpücüğün yanında mükemmel bir hediye sunmanın da mutluluğunu yaşadılar. Etkinliğimize ilgi göstererek bu güzel günü paylaşan tüm ailelere teşekkür ediyorum" dedi.Çocuklarla birlikte resim çizip boyama yapan Başkan Tarhan, çocuklara en iyi geleceği hazırlamak istediklerini söyledi. Çağdaş ve mutlu bir gelecek için Atatürk ilkeleri ışığında demokrasiye inanan çocuklar yetiştirmek istediklerini ifade eden Tarhan, “Dev projelerimizi hayata geçirdiğimiz ilk dönemimizde çevre, yaşlılar ve kadınlara yönelik çalışmalarımıza ağırlık vermiştik. O yöndeki çalışmalarımız büyüyerek devam edecek. İkinci dönemimizde ise insanlarımızı bir araya getirecek kültür ve sanatsal etkinliklerin yanında, çocuklarımızın eğitimini ilk sıraya aldık" ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediyesi ’Anneler Günü’ dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, çocuklarla anneleri bir araya getirdi.
Mezitli Belediyesi Amfiyatro’da, ’Annem için resim yapıyorum’ etkinliğinde bir araya gelen çocuklar, annelerinin resimlerini çizdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte duygusal anlar da yaşandı.
Daha sonra Mezitli Belediyesi kurslarında eğitim alan minik çocuklar, anneleriyle birlikte zumba yaptı.
Çocuklara ve annelerine çeşitli hediyeler veren Mezetli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bugün çocukları ve annelerini uzun yıllar unutamayacakları bir etkinlikte bir araya getirerek, güzel bir gün geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Annelerinin resimlerini çizen miniklerimiz, bu özel günde onlara öpücüğün yanında mükemmel bir hediye sunmanın da mutluluğunu yaşadılar. Etkinliğimize ilgi göstererek bu güzel günü paylaşan tüm ailelere teşekkür ediyorum" dedi.
Çocuklarla birlikte resim çizip boyama yapan Başkan Tarhan, çocuklara en iyi geleceği hazırlamak istediklerini söyledi. Çağdaş ve mutlu bir gelecek için Atatürk ilkeleri ışığında demokrasiye inanan çocuklar yetiştirmek istediklerini ifade eden Tarhan, “Dev projelerimizi hayata geçirdiğimiz ilk dönemimizde çevre, yaşlılar ve kadınlara yönelik çalışmalarımıza ağırlık vermiştik. O yöndeki çalışmalarımız büyüyerek devam edecek. İkinci dönemimizde ise insanlarımızı bir araya getirecek kültür ve sanatsal etkinliklerin yanında, çocuklarımızın eğitimini ilk sıraya aldık" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.