.

MESKİ TESİS VE ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK ALINMAYA DEVAM EDİYOR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 28.10.2021 - 15:01, Güncelleme: 28.10.2021 - 15:01 3389+ kez okundu.
 

MESKİ TESİS VE ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK ALINMAYA DEVAM EDİYOR

MESKİ TESİS VE ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK ALINMAYA DEVAM EDİYOR

MESKİ’nin ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi olan Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi’ne Bolivya Çokuluslu Devleti’nden 15 kişilik heyet tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Heyete, MESKİ yetkilileri tarafından tesiste yapılan çalışmalar, arıtma tesisi proses süreci ile arıtılan atıksuyun yeniden kullanımı hakkında detaylı bilgiler verildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi’ne, Bolivya Çokuluslu Devleti’nden 15 kişilik heyet tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. Bolivya heyeti ziyaretten memnun ayrıldı Bolivya Çevre Bakanı Yardımcısı, bakanlık yetkilileri ile su idaresi yetkililerinin de içerisinde yer aldığı 15 kişilik heyet; MESKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren 23 atıksu arıtma tesisinin en büyüğü olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi’nde teknik incelemeler yaptı. Heyete, tesiste yapılan çalışmalar, arıtma tesisi proses süreci ile arıtılan atıksuyun yeniden kullanımı hakkında bilgiler verildi. MESKİ yetkilileri tarafından yapılan detaylı sunumlar ve saha ziyaretlerinden son derece memnun ayrılan heyet, teknik destek almak için MESKİ Genel Müdürlüğü ile iletişimi kesmeyeceklerini vurguladı.
MESKİ TESİS VE ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK ALINMAYA DEVAM EDİYOR

MESKİ’nin ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi olan Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi’ne Bolivya

Çokuluslu Devleti’nden 15 kişilik heyet tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Heyete, MESKİ yetkilileri tarafından tesiste yapılan çalışmalar, arıtma tesisi proses süreci ile arıtılan atıksuyun yeniden kullanımı hakkında detaylı bilgiler verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü

Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi’ne, Bolivya Çokuluslu Devleti’nden 15 kişilik heyet tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Bolivya heyeti ziyaretten memnun ayrıldı

Bolivya Çevre Bakanı Yardımcısı, bakanlık yetkilileri ile su idaresi yetkililerinin de içerisinde yer aldığı 15 kişilik heyet; MESKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren 23 atıksu arıtma tesisinin en büyüğü olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi’nde teknik incelemeler yaptı. Heyete, tesiste yapılan çalışmalar, arıtma tesisi proses süreci ile arıtılan atıksuyun yeniden kullanımı hakkında bilgiler verildi.

MESKİ yetkilileri tarafından yapılan detaylı sunumlar ve saha ziyaretlerinden son derece memnun ayrılan heyet, teknik destek almak için MESKİ Genel Müdürlüğü ile iletişimi kesmeyeceklerini vurguladı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.