.

MESKİ, Tarsus’ta içme suyu yapım işine devam ediyor

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2022 - 21:25, Güncelleme: 10.07.2022 - 10:29 2530+ kez okundu.
 

MESKİ, Tarsus’ta içme suyu yapım işine devam ediyor

MESKİ, Tarsus’ta içme suyu yapım işine devam ediyor

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesi Doğu Ova Çiçekli grubu mahalleleri içme suyu isale, terfi ve şebeke hattı yapım işine devam ediyor.MESKİ’nin, yatırım tutarı 21 milyon 532 bin lira olan içme suyu yapımı çerçevesinde, yaklaşık 38 kilometre muhtelif çaplarda içme suyu hattı döşenmesi planlanıyor.MESKİ, Yenice ile Çiçekli arasında bozulan grup yollarının tamiratları için öncelikli olarak Kargılı ile Çiçekli mahalleleri arasındaki içme suyu isale hattının döşeme işlemlerine de hız veriyor. MESKİ çalışmalarının tamamlanmasıyla Çiçekli, Kargılı, Karsavuran, Verimli, Simithacılı, Karaçerçili ve Çağbaşı mahallelerinde yaşayan vatandaşların içme suyu ihtiyaçları karşılanacak.
MESKİ, Tarsus’ta içme suyu yapım işine devam ediyor
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesi Doğu Ova Çiçekli grubu mahalleleri içme suyu isale, terfi ve şebeke hattı yapım işine devam ediyor.
MESKİ’nin, yatırım tutarı 21 milyon 532 bin lira olan içme suyu yapımı çerçevesinde, yaklaşık 38 kilometre muhtelif çaplarda içme suyu hattı döşenmesi planlanıyor.
MESKİ, Yenice ile Çiçekli arasında bozulan grup yollarının tamiratları için öncelikli olarak Kargılı ile Çiçekli mahalleleri arasındaki içme suyu isale hattının döşeme işlemlerine de hız veriyor. MESKİ çalışmalarının tamamlanmasıyla Çiçekli, Kargılı, Karsavuran, Verimli, Simithacılı, Karaçerçili ve Çağbaşı mahallelerinde yaşayan vatandaşların içme suyu ihtiyaçları karşılanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.