.

MESKİ, kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor

Dünya (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.08.2022 - 14:07, Güncelleme: 23.08.2022 - 14:16 2109+ kez okundu.
 

MESKİ, kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor

Toroslar ilçesi Gözne Mahallesi 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım İşine devam ediyor

MESKİ, kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar ilçesi Gözne Mahallesi 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım İşine devam ediyor. MESKİ’nin yatırım tutarı 26 milyon 447 bin lira olan yapım işi çerçevesinde, farklı ebatlarda yaklaşık 49 kilometre kanalizasyon hattı döşenmesi planlanıyor. Söz konusu çalışmalar, Gözne Mahallesinin yaklaşık yüzde 60’ına hizmet verecek. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte mahalle sakinleri daha temiz ve kokusuz bir ortama kavuşacak.
Toroslar ilçesi Gözne Mahallesi 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım İşine devam ediyor

MESKİ, kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar ilçesi Gözne Mahallesi 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım İşine devam ediyor.
MESKİ’nin yatırım tutarı 26 milyon 447 bin lira olan yapım işi çerçevesinde, farklı ebatlarda yaklaşık 49 kilometre kanalizasyon hattı döşenmesi planlanıyor. Söz konusu çalışmalar, Gözne Mahallesinin yaklaşık yüzde 60’ına hizmet verecek. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte mahalle sakinleri daha temiz ve kokusuz bir ortama kavuşacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.