.

MESKİ ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİNİN BAKIMINA DEVAM EDİYOR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.03.2022 - 09:34, Güncelleme: 03.03.2022 - 09:34 2342+ kez okundu.
 

MESKİ ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİNİN BAKIMINA DEVAM EDİYOR

MESKİ ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİNİN BAKIMINA DEVAM EDİYOR

Mersin’in tüm noktalarına kesintisiz hizmet götüren MESKİ, araç ve iş makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Hizmet araçlarının her türlü bakım, onarım ve tedarik işlemlerini kendi bünyesinde bulunan uzman personelle yapan MESKİ, 1 yılda 589 bakım, 1527 onarım ve 3 bin 771 arıza olmak üzere toplam 5 bin 887 adet bakım/onarım çalışması gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, araç ve iş makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MESKİ, 2021 yılında 589 bakım, 1527 onarım ve 3 bin 771 arıza olmak üzere toplam 5 bin 887 adet bakım/onarım çalışması gerçekleştirdi. MESKİ, bünyesinde bulunan araçların kullanım ömrünü uzatmaya devam ediyor MESKİ, araç ve iş makinelerinin her türlü bakım ve onarım çalışmalarını Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Araç Bakım, Onarım ve İşletme Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştiriyor. Hizmet araçlarının her türlü bakım, onarım ve tedarik işlemlerini kendi bünyesinde bulunan uzman personel tarafından yapan MESKİ, herhangi bir dış servise ihtiyaç duymadan hizmetlerini sürdürüyor. Mersin’in tüm bölgelerine hızlıca ulaşan “Mobil Bakım Onarım Aracı”yla yaşanan arızaya kısa sürede müdahalede bulunan MESKİ ekipleri, hizmetlerin herhangi bir aksama yaşanmaksızın sürmesini sağlıyor. Bakım ve onarım hizmetlerine ağırlık vererek, periyodik kontrollerini sıklaştıran MESKİ, bünyesinde bulunan araçların kullanım ömrünü uzatmaya devam ediyor. Böylelikle, ekonomik olarak da tasarruf sağlayan MESKİ, hizmetlerini en etkin ve verimli şekilde sürdürüyor.    
MESKİ ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİNİN BAKIMINA DEVAM EDİYOR

Mersin’in tüm noktalarına kesintisiz hizmet götüren MESKİ, araç ve makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Hizmet araçlarının her türlü bakım, onarım ve tedarik işlemlerini kendi bünyesinde bulunan uzman personelle yapan MESKİ, 1 yılda 589 bakım, 1527 onarım ve 3 bin 771 arıza olmak üzere toplam 5 bin 887 adet bakım/onarım çalışması gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, araç ve makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MESKİ, 2021 yılında 589 bakım, 1527 onarım ve 3 bin 771 arıza olmak üzere toplam 5 bin 887 adet bakım/onarım çalışması gerçekleştirdi.

MESKİ, bünyesinde bulunan araçların kullanım ömrünü uzatmaya devam ediyor

MESKİ, araç ve makinelerinin her türlü bakım ve onarım çalışmalarını Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Araç Bakım, Onarım ve İşletme Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştiriyor. Hizmet araçlarının her türlü bakım, onarım ve tedarik işlemlerini kendi bünyesinde bulunan uzman personel tarafından yapan MESKİ, herhangi bir dış servise ihtiyaç duymadan hizmetlerini sürdürüyor.

Mersin’in tüm bölgelerine hızlıca ulaşan “Mobil Bakım Onarım Aracı”yla yaşanan arızaya kısa sürede müdahalede bulunan MESKİ ekipleri, hizmetlerin herhangi bir aksama yaşanmaksızın sürmesini sağlıyor. Bakım ve onarım hizmetlerine ağırlık vererek, periyodik kontrollerini sıklaştıran MESKİ, bünyesinde bulunan araçların kullanım ömrünü uzatmaya devam ediyor. Böylelikle, ekonomik olarak da tasarruf sağlayan MESKİ, hizmetlerini en etkin ve verimli şekilde sürdürüyor.

 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.