.

MERVE ÖZBEY ANNE OLDU

Magazin (TG) - TARSUS GAZETESİ | 27.02.2021 - 11:58, Güncelleme: 27.02.2021 - 11:58 6123+ kez okundu.
 

MERVE ÖZBEY ANNE OLDU

Sanatçı Merve Özbey Koçak ile Kenan Koçak çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Sanatçı Merve Özbey Koçak ile Kenan Koçak çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde 26 Şubat 2021, Cuma günü saat 17:55’te Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Melih Atahan Güven tarafından gerçekleştirildi. İlk bebeklerini kucağına alan çift, kızlarına Elif Özüm adını verdiler.  Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Merve Özbey ile Kenan Koçak çiftinin bebeği, 47 cm ve 2.530 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”
Sanatçı Merve Özbey Koçak ile Kenan Koçak çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Sanatçı Merve Özbey Koçak ile Kenan Koçak çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde 26 Şubat 2021, Cuma günü saat 17:55’te Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Melih Atahan Güven tarafından gerçekleştirildi. İlk bebeklerini kucağına alan çift, kızlarına Elif Özüm adını verdiler. 

Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Merve Özbey ile Kenan Koçak çiftinin bebeği, 47 cm ve 2.530 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.