.

Mersin’de zincirleme kaza: 6 yaralı

01.08.2020 - 19:10, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2414+ kez okundu.
 

Mersin’de zincirleme kaza: 6 yaralı

Mersin’de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait 33 DFV 65 plakalı yolcu otobüsü, merkez Akdeniz ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı eski otogar kavşağında, önünde seyreden 33 M 0332 plakalı yolcu minibüsüne, ardından da bir ticari araca çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre biri ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza nedeniyle yoldaki trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Mersin’de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i ağır 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait 33 DFV 65 plakalı yolcu otobüsü, merkez Akdeniz ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı eski otogar kavşağında, önünde seyreden 33 M 0332 plakalı yolcu minibüsüne, ardından da bir ticari araca çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre biri ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza nedeniyle yoldaki trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.