.

Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 17:28, Güncelleme: 17.11.2022 - 17:07 2261+ kez okundu.
 

Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı

Mersin’in Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 6 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen çalışmada H.F., Y.E., İ.K., M.K, E.K. ve M.Ü. isimli 6 şüpheli gözaltına alındı.Şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda ise 5 kilo 60 gram kubar esrar, 276 gram Skunk, 5.5 gram metamfetamin, 16.22 gram kokain, 3 gram eroin, 66 adet sentetik hap, 3 hassas terazi, 2 tüfek, 55 adet kartuş, 4 bin 15 TL para ve 4 adet çalıntı olduğu değerlendirilen cep telefonu ele geçirildi.
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı
Mersin’in Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 6 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen çalışmada H.F., Y.E., İ.K., M.K, E.K. ve M.Ü. isimli 6 şüpheli gözaltına alındı.
Şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda ise 5 kilo 60 gram kubar esrar, 276 gram Skunk, 5.5 gram metamfetamin, 16.22 gram kokain, 3 gram eroin, 66 adet sentetik hap, 3 hassas terazi, 2 tüfek, 55 adet kartuş, 4 bin 15 TL para ve 4 adet çalıntı olduğu değerlendirilen cep telefonu ele geçirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.