.

Mersin’de tarihi eser kaçakçılarına operasyon: 2 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 11:43, Güncelleme: 20.12.2022 - 10:13 1389+ kez okundu.
 

Mersin’de tarihi eser kaçakçılarına operasyon: 2 gözaltı

Mersin’de tarihi eser kaçakçılarına operasyon: 2 gözaltı

Mersin’de tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, U.T. ve V.T. isimli şahısların tarihi eser kaçakçılığı yaptığını tespit etti. Bunun üzerine şahısların adresine operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramalarda 16 adet altın ve gümüş sikke, 2 gram kırmızı civa, 2 adet dedektör cihazı, 2 kazma, 1 powerbank, 2 kulaklık, 2 dedektör kontrol paneli ile 1 yılan kamera ele geçirdi.Ele geçirilen malzemelere el konulurken, gözaltına alınan 2 şüpheli işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.
Mersin’de tarihi eser kaçakçılarına operasyon: 2 gözaltı
Mersin’de tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, U.T. ve V.T. isimli şahısların tarihi eser kaçakçılığı yaptığını tespit etti. Bunun üzerine şahısların adresine operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramalarda 16 adet altın ve gümüş sikke, 2 gram kırmızı civa, 2 adet dedektör cihazı, 2 kazma, 1 powerbank, 2 kulaklık, 2 dedektör kontrol paneli ile 1 yılan kamera ele geçirdi.
Ele geçirilen malzemelere el konulurken, gözaltına alınan 2 şüpheli işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.