.

Mersin'de Sözleşmeli Zabıt Katipliği sınavında torpil belgeleri

08.01.2019 - 08:09, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1855+ kez okundu.
 

Mersin'de Sözleşmeli Zabıt Katipliği sınavında torpil belgeleri

17 Mayıs 2018 tarihinde Adalet Bakanlığından yapılan sözleşmeli Zabıt Katipliği personel alımı ilanı ile başlayan sınav süreci 27 haziranda yapılan yazılı sınavı ve 12 eylül'de yapılan mülakatın ardından sona erdi. Sınava girenler mülakat sonucunu heyecanla beklemeye başlarken nihayet üç ayın ardından 26 aralıkta sonuçlar açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte listeye bakan adaylar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Adaylar arasında torpil iddiaları gündeme gelirken Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı tarafından Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın'a gönderilen dilekçeler de ortaya çıktı. Sınavda torpil olduğunu iddia eden adaylar haklarını sonuna kadar aramak için konuyu yargıya taşıdı. Öte yandan, birçok ilde mülakat puanları açıklanırken Tarsus Adliyesi’nde sıralama puanları açıklanmadı. [caption id="attachment_5495" align="aligncenter" width="600"] Torpil Belgesi[/caption] [caption id="attachment_5496" align="aligncenter" width="600"] Torpil Belgesi[/caption] [caption id="attachment_5497" align="aligncenter" width="600"] Torpil Belgesi[/caption] [caption id="attachment_5498" align="aligncenter" width="600"] Torpil Belgesi[/caption] [caption id="attachment_5499" align="aligncenter" width="600"] Torpil Belgesi[/caption] VEKİL ALİ MAHİR BAŞARIR AÇIKLAMA YAPACAK Konuyla yakından ilgilenen Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın konuyu meclis gündemine taşıyacağı belirtiliyor. VEKİL TAŞKIN VE ESKİ BAŞKAN GÜL’DEN ODA TV’YE AÇIKLAMA Oda Tv’ye açıklamalarda bulunan Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, “İlk defa duyuyorum. Bana kimse böyle bir şey gönderemez. Ben kabul etmem. Arayıp sorduğunuz için, hassasiyetiniz için teşekkür ederim” dedi. Başkan İbrahim Gül ise yaptığı açıklamada, “Vatandaş gelip bizden yardım istiyor. Biz de isimleri vekile iletiyoruz. Pek netice alamıyoruz. İlgilenmezsen kırılıyorlar. KPSS sonucu da tutmuyor. Dost, arkadaş diye, başka bir şey değil. Herhangi bir avantaj sağlamıyor. Komisyon zaten yeterli fiziki şartları yoksa eliyor” diye konuştu. LİSTEDEKİ HERKES SINAVI KAZANMIŞ Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim GÜL imzası ile Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın'a iletilen belgelerde ismi geçenlerin tamamı kazananlar listesinde görünüyor.
17 Mayıs 2018 tarihinde Adalet Bakanlığından yapılan sözleşmeli Zabıt Katipliği personel alımı ilanı ile başlayan sınav süreci 27 haziranda yapılan yazılı sınavı ve 12 eylül'de yapılan mülakatın ardından sona erdi. Sınava girenler mülakat sonucunu heyecanla beklemeye başlarken nihayet üç ayın ardından 26 aralıkta sonuçlar açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte listeye bakan adaylar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Adaylar arasında torpil iddiaları gündeme gelirken Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı tarafından Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın'a gönderilen dilekçeler de ortaya çıktı. Sınavda torpil olduğunu iddia eden adaylar haklarını sonuna kadar aramak için konuyu yargıya taşıdı. Öte yandan, birçok ilde mülakat puanları açıklanırken Tarsus Adliyesi’nde sıralama puanları açıklanmadı. [caption id="attachment_5495" align="aligncenter" width="600"]Torpil Belgesi Torpil Belgesi[/caption] [caption id="attachment_5496" align="aligncenter" width="600"]Torpil Belgesi Torpil Belgesi[/caption] [caption id="attachment_5497" align="aligncenter" width="600"]Torpil Belgesi Torpil Belgesi[/caption] [caption id="attachment_5498" align="aligncenter" width="600"]Torpil Belgesi Torpil Belgesi[/caption] [caption id="attachment_5499" align="aligncenter" width="600"]Torpil Belgesi Torpil Belgesi[/caption]

VEKİL ALİ MAHİR BAŞARIR AÇIKLAMA YAPACAK

Konuyla yakından ilgilenen Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın konuyu meclis gündemine taşıyacağı belirtiliyor.

VEKİL TAŞKIN VE ESKİ BAŞKAN GÜL’DEN ODA TV’YE AÇIKLAMA

Oda Tv’ye açıklamalarda bulunan Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın,
“İlk defa duyuyorum. Bana kimse böyle bir şey gönderemez. Ben kabul etmem. Arayıp sorduğunuz için, hassasiyetiniz için teşekkür ederim”
dedi. Başkan İbrahim Gül ise yaptığı açıklamada,
“Vatandaş gelip bizden yardım istiyor. Biz de isimleri vekile iletiyoruz. Pek netice alamıyoruz. İlgilenmezsen kırılıyorlar. KPSS sonucu da tutmuyor. Dost, arkadaş diye, başka bir şey değil. Herhangi bir avantaj sağlamıyor. Komisyon zaten yeterli fiziki şartları yoksa eliyor”
diye konuştu.

LİSTEDEKİ HERKES SINAVI KAZANMIŞ

Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim GÜL imzası ile Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın'a iletilen belgelerde ismi geçenlerin tamamı kazananlar listesinde görünüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.