.

Mersin’de ’Okul Bazlı Bütçe Uygulama Eğitimleri’ devam ediyor

Eğitim (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.08.2022 - 15:30, Güncelleme: 04.08.2022 - 15:38 2127+ kez okundu.
 

Mersin’de ’Okul Bazlı Bütçe Uygulama Eğitimleri’ devam ediyor

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticilerine yönelik planlanan "Okul Bazlı Bütçe Uygulama Eğitimleri" devam ediyor.

Mersin’de ’Okul Bazlı Bütçe Uygulama Eğitimleri’ devam ediyor Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticilerine yönelik planlanan "Okul Bazlı Bütçe Uygulama Eğitimleri" devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yeni bir düzenleme ile okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul kurumlarına doğrudan bütçe gönderilmeye başlandı. Bu duruma yönelik "Okul Bazlı Bütçe Uygulama" sisteminin daha verimli hale getirilmesi, gönderilen ödeneklerin zamanında ve doğru kullanımının sağlanması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul ve ortaokul yöneticilerine yönelik bilgilendirme ve değerlendirme eğitimleri verilmeye devam ediliyor.
Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticilerine yönelik planlanan "Okul Bazlı Bütçe Uygulama Eğitimleri" devam ediyor.

Mersin’de ’ Okul Bazlı Bütçe Uygulama Eğitimleri’ devam ediyor

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticilerine yönelik planlanan " Okul Bazlı Bütçe Uygulama Eğitimleri" devam ediyor.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yeni bir düzenleme ile okul öncesi eğitim, ilk okul ve orta okul kurumlarına doğrudan bütçe gönderilmeye başlandı. Bu duruma yönelik " Okul Bazlı Bütçe Uygulama" sisteminin daha verimli hale getirilmesi, gönderilen ödeneklerin zamanında ve doğru kullanımının sağlanması amacıyla okul öncesi eğitim, ilk okul ve orta okul yöneticilerine yönelik bilgilendirme ve değerlendirme eğitimleri verilmeye devam ediliyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.