.

Mersin’de narenciye paketleme fabrikasında yangın

Genel 10.05.2020 - 11:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2808+ kez okundu.
 

Mersin’de narenciye paketleme fabrikasında yangın

Mersin’de narenciye paketleme fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’nde bulunan bir narenciye paketleme fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek fabrikanın tamamında etkili oldu. Yangına Mersin Büyükşehir Belediyes’ine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, bölgeye ambulans ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Yangının söndürülme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Mersin’de narenciye paketleme fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’nde bulunan bir narenciye paketleme fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek fabrikanın tamamında etkili oldu. Yangına Mersin Büyükşehir Belediyes’ine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, bölgeye ambulans ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Yangının söndürülme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.