.

Mersin’de muz kolileri içerisine gizlenmiş 258 kilo kokain ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2022 - 16:40, Güncelleme: 16.04.2022 - 14:01 2491+ kez okundu.
 

Mersin’de muz kolileri içerisine gizlenmiş 258 kilo kokain ele geçirildi

Mersin’de muz kolileri içerisine gizlenmiş 258 kilo kokain ele geçirildi

Mersin’de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, deniz yoluyla Mersin’e getirilen bir konteynerdeki muz kolileri içerisine gizlenmiş 258 kilogram kokain ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Ekvator ülkesinden temin edilen uyuşturucunun deniz yoluyla Mersin’e getirilerek buradan yurt içinde piyasaya sürülmek üzere sevk edileceği belirlendi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde belirlenen yük gemisini takibe alan ekipler, gemiyi Ekvator’dan Mersin’e kadar izledi. Geminin limana ulaşması ve üstündeki konteynerleri antrepoya indirmesinin ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, muz yüklü konteynerlerde arama yaptı. Yapılan aramada bir konteyner içerisindeki muz kolileri arasına gizlenmiş 258 kilogram kokain ele geçirildi.Olayla ilgili konteynerin bağlı bulunduğu firma yetkilileriyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Mersin’de muz kolileri içerisine gizlenmiş 258 kilo kokain ele geçirildi
Mersin’de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, deniz yoluyla Mersin’e getirilen bir konteynerdeki muz kolileri içerisine gizlenmiş 258 kilogram kokain ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Ekvator ülkesinden temin edilen uyuşturucunun deniz yoluyla Mersin’e getirilerek buradan yurt içinde piyasaya sürülmek üzere sevk edileceği belirlendi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde belirlenen yük gemisini takibe alan ekipler, gemiyi Ekvator’dan Mersin’e kadar izledi. Geminin limana ulaşması ve üstündeki konteynerleri antrepoya indirmesinin ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, muz yüklü konteynerlerde arama yaptı. Yapılan aramada bir konteyner içerisindeki muz kolileri arasına gizlenmiş 258 kilogram kokain ele geçirildi.
Olayla ilgili konteynerin bağlı bulunduğu firma yetkilileriyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.