.

Mersin’de mezarlık alanları temizleniyor

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2023 - 17:13, Güncelleme: 17.01.2023 - 09:55 4290+ kez okundu.
 

Mersin’de mezarlık alanları temizleniyor

Mersin’de mezarlık alanları temizleniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez mezarlıkların yanı sıra kırsal bölgelerde bulunan yerleşim yerlerindeki mezarlıklarda da temizlik ve bakım çalışması yürüttüğü bildirildi.Program dahilinde uygulanan ve iş makinalarının da kullanıldığı çalışmalar çerçevesinde Tarsus’ta Kargılı ile Esenler Mahalle mezarlıklarının yeşil alanlarında da bakım çalışması yapıldı. Yıllanmış ağaçlar üzerinde budama, çalı ile ot biçme ve genel temizlik işlemleri yerine getirilerek, mezarlıkların daha temiz bir görünüme kavuşturulduğu kaydedildi.Tarsus Kargılı Mahallesi Muhtarı Münir Irgal, yapılan temizlik çalışmalarıyla mezarlık alanların bakımlı görüntüye kavuşmasından dolayı memnun olduklarını belirterek, "Daha önce Kargılı mezarlığımız çok perişan bir haldeydi. Şu anda Büyükşehir Belediyesi temizliğini güzel bir şekilde yapıyor, çok teşekkür ediyorum. Çalışanların da ellerine, kollarına sağlık" dedi.
Mersin’de mezarlık alanları temizleniyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez mezarlıkların yanı sıra kırsal bölgelerde bulunan yerleşim yerlerindeki mezarlıklarda da temizlik ve bakım çalışması yürüttüğü bildirildi.
Program dahilinde uygulanan ve iş makinalarının da kullanıldığı çalışmalar çerçevesinde Tarsus’ta Kargılı ile Esenler Mahalle mezarlıklarının yeşil alanlarında da bakım çalışması yapıldı. Yıllanmış ağaçlar üzerinde budama, çalı ile ot biçme ve genel temizlik işlemleri yerine getirilerek, mezarlıkların daha temiz bir görünüme kavuşturulduğu kaydedildi.
Tarsus Kargılı Mahallesi Muhtarı Münir Irgal, yapılan temizlik çalışmalarıyla mezarlık alanların bakımlı görüntüye kavuşmasından dolayı memnun olduklarını belirterek, "Daha önce Kargılı mezarlığımız çok perişan bir haldeydi. Şu anda Büyükşehir Belediyesi temizliğini güzel bir şekilde yapıyor, çok teşekkür ediyorum. Çalışanların da ellerine, kollarına sağlık" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.