.

Mersin’de mevsimin ilk karı düştü

Genel 16.11.2018 - 08:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1551+ kez okundu.
 

Mersin’de mevsimin ilk karı düştü

Mersin’in Erdemli ilçesinin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı düştü.Torosların eteği, ilçenin yüksek kesimlerinde Göktepe, Evdilek, Uzunkuyu ve Toros yaylalarında kar yağışı etkili oldu.Bölgede ikamet eden vatandaşlardan Yusuf Böcüoğlu yağışın sabah erken saatlerde başladığını belirterek, "Kar yağışı 1600 ile 2200 rakımları arasında etkili oldu. Kar toprak üzerinde yer yer yaklaşık 5 santimetreye kadar ulaştı. Bu yöremiz için mevsimin ilk kar yağışı" diye konuştu.Yüksek kesimlerde hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düştüğü de öğrenildi.
Mersin’in Erdemli ilçesinin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı düştü.
Torosların eteği, ilçenin yüksek kesimlerinde Göktepe, Evdilek, Uzunkuyu ve Toros yaylalarında kar yağışı etkili oldu.
Bölgede ikamet eden vatandaşlardan Yusuf Böcüoğlu yağışın sabah erken saatlerde başladığını belirterek, "Kar yağışı 1600 ile 2200 rakımları arasında etkili oldu. Kar toprak üzerinde yer yer yaklaşık 5 santimetreye kadar ulaştı. Bu yöremiz için mevsimin ilk kar yağışı" diye konuştu.
Yüksek kesimlerde hava sıcaklığının eksi 2 dereceye kadar düştüğü de öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.