.

Mersin’de "Marazi Madde, Numune Alma ve Gönderme Teknikleri" anlatıldı

Genel 01.12.2018 - 11:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1849+ kez okundu.
 

Mersin’de "Marazi Madde, Numune Alma ve Gönderme Teknikleri" anlatıldı

Adana Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Uzman Veteriner Hekimleri tarafından Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli veteriner hekimleri ve sağlık teknikerlerine "Marazi Madde, Numune Alma ve Gönderme Teknikleri" konulu eğitim verildi.Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitim programında, bölgede görülen hastalıklarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Ayrıca uzman hekimler, hastalıklarda numune alımı ve gönderilmesiyle ilgili dikkat edilmesi gereken hususları katılımcılara anlattı. Eğitim, gerçekleştirilen sunumun, ardından katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ile sona erdi.
Adana Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Uzman Veteriner Hekimleri tarafından Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli veteriner hekimleri ve sağlık teknikerlerine "Marazi Madde, Numune Alma ve Gönderme Teknikleri" konulu eğitim verildi.
Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitim programında, bölgede görülen hastalıklarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Ayrıca uzman hekimler, hastalıklarda numune alımı ve gönderilmesiyle ilgili dikkat edilmesi gereken hususları katılımcılara anlattı. Eğitim, gerçekleştirilen sunumun, ardından katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.