.

Mersin’de DEAŞ operasyonu: 3 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2023 - 11:54, Güncelleme: 18.01.2023 - 10:32 1258+ kez okundu.
 

Mersin’de DEAŞ operasyonu: 3 gözaltı

Mersin’de DEAŞ operasyonu: 3 gözaltı

Mersin’de DEAŞ’a yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, DEAŞ terör örgütüne yönelik sürdürdüğü çalışmalar sonucunda, terör örgütü içerisinde faaliyet göstererek silah, mühimmat ve örgüte eleman temin ettiği tespit edilen 1’i sözde sorumlu düzeyinde toplam 3 şüpheliyi tespit etti.Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tespit edilen terör örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon düzenlenen şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda dijital malzeme ve dokümana incelenmek üzere el konuldu.
Mersin’de DEAŞ operasyonu: 3 gözaltı
Mersin’de DEAŞ’a yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, DEAŞ terör örgütüne yönelik sürdürdüğü çalışmalar sonucunda, terör örgütü içerisinde faaliyet göstererek silah, mühimmat ve örgüte eleman temin ettiği tespit edilen 1’i sözde sorumlu düzeyinde toplam 3 şüpheliyi tespit etti.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tespit edilen terör örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon düzenlenen şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda dijital malzeme ve dokümana incelenmek üzere el konuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.