.

MERSİN BÜYÜKŞEHİRİN YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 17.11.2021 - 11:12, Güncelleme: 17.11.2021 - 11:12 3958+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİRİN YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİRİN YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, Tarsus’ta Yunus Emre Mahallesi’ndeki Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesi’ni asfaltlayarak bölge sakinlerinin on yıllardır yaşadığı sıkıntıya son verdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tarsus’ta birçok cadde ve bulvarın standartlarını yükselten Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şimdi de Tarsus’un Karabucak Ormanı giriş bölümünde bulunan Yunus Emre Mahallesi’nde yol yapım ve bakım çalışması gerçekleştirdi.   On yılların ihmali Büyükşehir’le son buldu   Büyükşehir ekipleri, bir tarafında sanayi ve KOBİ işletmeleri, diğer tarafında evlerin bulunduğu ve on yıllardan bu yana asfaltlanmayan 1300 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesi’ni ve caddeye bağlı bağlantı yollarını kısa sürede asfalta kavuşturdu. Önce zemin düzenleme ve sıkılaştırma işlemi yapan ekipler, ardından kombi iş makinasıyla çift kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.   “Yıllardan beri bu yolumuz bozuktu”   Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mikail Sanga, önceki yıllarda birçok kez talep etmelerine rağmen yollarının yapılmadığı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve gelmesiyle taleplerinin karşılandığını söyledi. Sanga, “Yıllardan beri bu yolumuz bozuktu. Buradan şahsım ve mahallem adına böyle güzel bir yolu bize kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyoruz, destekliyoruz” dedi.
MERSİN BÜYÜKŞEHİRİN YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, Tarsus’ta Yunus Emre Mahallesi’ndeki Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesi’ni asfaltlayarak bölge sakinlerinin on yıllardır yaşadığı sıkıntıya son verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tarsus’ta birçok cadde ve bulvarın standartlarını yükselten Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şimdi de Tarsus’un Karabucak Ormanı giriş bölümünde bulunan Yunus Emre Mahallesi’nde yol yapım ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

 

On yılların ihmali Büyükşehir’le son buldu

 

Büyükşehir ekipleri, bir tarafında sanayi ve KOBİ işletmeleri, diğer tarafında evlerin bulunduğu ve on yıllardan bu yana asfaltlanmayan 1300 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesi’ni ve caddeye bağlı bağlantı yollarını kısa sürede asfalta kavuşturdu. Önce zemin düzenleme ve sıkılaştırma işlemi yapan ekipler, ardından kombi iş makinasıyla çift kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

 

“Yıllardan beri bu yolumuz bozuktu”

 

Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mikail Sanga, önceki yıllarda birçok kez talep etmelerine rağmen yollarının yapılmadığı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve gelmesiyle taleplerinin karşılandığını söyledi. Sanga, “Yıllardan beri bu yolumuz bozuktu. Buradan şahsım ve mahallem adına böyle güzel bir yolu bize kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyoruz, destekliyoruz” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.