.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR DEN TARSUS TA BİNLERCE ÇOCUĞA RENKLİ BAYRAM HEDİYESİ

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.05.2022 - 09:57, Güncelleme: 06.05.2022 - 09:57 3244+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR DEN TARSUS TA BİNLERCE ÇOCUĞA RENKLİ BAYRAM HEDİYESİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR DEN TARSUS TA BİNLERCE ÇOCUĞA RENKLİ BAYRAM HEDİYESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, bu bayram da kentteki çocukların yüzünü gülümsetti. Su mataralarının içerisine yerleştirilen şekerleri alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Büyükşehir ekipleri; diğer ilçelerin yanı sıra Tarsus’ta da sokak sokak gezerek, şeker dolu mataraları çocuklara ulaştırdı.   Bu bayramda su matarası dağıtıldı Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz bayramlarda bardak ve kalemlik içerisine yerleştirilen şekerleri çocuklara ulaştırırken, bu Ramazan Bayramı’nda ise su mataralarını seçti.   Araçlarla çocuk şarkıları eşliğinde sokaklara giren ekipler, rengarenk mataraları çocuklara hediye etti. Bayram hediyesi olan su mataralarını çocuklar daha sonra okula giderken de kullanabilecek.   Dağıtımlar Tarsus merkez mahallelerin yanı sıra bağlı mahallelerde de gerçekleştirildi. Vahap Amcalarının gönderdiği bayram hediyelerini alan çocuklar büyük sevinç yaşadılar.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR DEN TARSUS TA BİNLERCE ÇOCUĞA RENKLİ BAYRAM HEDİYESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, bu bayram da kentteki çocukların yüzünü gülümsetti. Su mataralarının içerisine yerleştirilen şekerleri alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Büyükşehir ekipleri; diğer ilçelerin yanı sıra Tarsus’ta da sokak sokak gezerek, şeker dolu mataraları çocuklara ulaştırdı.

 

Bu bayramda su matarası dağıtıldı

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz bayramlarda bardak ve kalemlik içerisine yerleştirilen şekerleri çocuklara ulaştırırken, bu Ramazan Bayramı’nda ise su mataralarını seçti.

 

Araçlarla çocuk şarkıları eşliğinde sokaklara giren ekipler, rengarenk mataraları çocuklara hediye etti. Bayram hediyesi olan su mataralarını çocuklar daha sonra okula giderken de kullanabilecek.

 

Dağıtımlar Tarsus merkez mahallelerin yanı sıra bağlı mahallelerde de gerçekleştirildi. Vahap Amcalarının gönderdiği bayram hediyelerini alan çocuklar büyük sevinç yaşadılar.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.