.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR DEN ÇAMLIYAYLA DA UN DAĞITIMI

Genel (BH) - Blok Haber | 20.10.2021 - 10:10, Güncelleme: 20.10.2021 - 10:10 5186+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR DEN ÇAMLIYAYLA DA UN DAĞITIMI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR DEN ÇAMLIYAYLA DA UN DAĞITIMI

Sosyal projeleri ile binlerce yurttaşa ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.   Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından “Hamurumuzda Dayanışma Var” sloganıyla başlatılan “Un Dağıtım Projesi” kapsamında 13 ilçede yaşayan dar gelirli binlerce yurttaşa un dağıtımı yapılıyor. Proje kapsamında Çamlıyayla ilçesinde de vatandaşlara un dağıtımı gerçekleştiriliyor.   Mersin genelinde toplam 64 bin aileye yapılan un dağıtımları, ekipler tarafından titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor.   Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve başladığı günden bu yana hayata geçirdiği ve özellikle pandemi döneminde beğeni toplayan sosyal projeler, Mersin’de yaşayan vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor.   ‘Mahalle Mutfakları’, ‘1 Ekmek 1 Çorba’, ‘Süt Senin Gurur Mersin’in’ ve ‘El Bebek Gül Bebek’ gibi çok sayıda sosyal projeyi uygulamaya koyan Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda yakın zamanda dezavantajlı mahalleler ile kırsal mahallelere hamur yoğurma makinesi desteği sunmuştu. Büyükşehir’den şimdi de vatandaşlara un desteği başladı. Proje kapsamında Çamlıyayla ilçesinde yaklaşık 500 aileye un teslimatının yapılması planlanıyor.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR DEN ÇAMLIYAYLA DA UN DAĞITIMI

Sosyal projeleri ile binlerce yurttaşa ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından “Hamurumuzda Dayanışma Var” sloganıyla başlatılan “Un Dağıtım Projesi” kapsamında 13 ilçede yaşayan dar gelirli binlerce yurttaşa un dağıtımı yapılıyor. Proje kapsamında Çamlıyayla ilçesinde de vatandaşlara un dağıtımı gerçekleştiriliyor.

 

Mersin genelinde toplam 64 bin aileye yapılan un dağıtımları, ekipler tarafından titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve başladığı günden bu yana hayata geçirdiği ve özellikle pandemi döneminde beğeni toplayan sosyal projeler, Mersin’de yaşayan vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor.

 

‘Mahalle Mutfakları’, ‘1 Ekmek 1 Çorba’, ‘Süt Senin Gurur Mersin’in’ ve ‘El Bebek Gül Bebek’ gibi çok sayıda sosyal projeyi uygulamaya koyan Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda yakın zamanda dezavantajlı mahalleler ile kırsal mahallelere hamur yoğurma makinesi desteği sunmuştu. Büyükşehir’den şimdi de vatandaşlara un desteği başladı. Proje kapsamında Çamlıyayla ilçesinde yaklaşık 500 aileye un teslimatının yapılması planlanıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.