.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2020’nin ilk meclis toplantısını Mut’ta yapacak

Genel 04.01.2020 - 08:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1679+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2020’nin ilk meclis toplantısını Mut’ta yapacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılı ilk Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında Mut’ta yapılacak. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, bazı meclis toplantılarının uygun aylarda merkeze uzak ilçelerde yapılması kararını almıştı. Bu karar üzerine 2020 yılının ilk meclisinin Mut ilçesinde yapılması kararlaştırıldı. Meclis, 8 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’de Mut Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. Konuyla ilgili konuşan Başkan Seçer, “Meclis toplantılarının ilçelerde olması ilçelerdeki vatandaşlarımızın motivasyonları açısından da önemli. Bütün belediye başkanlarının meclis üyelerinin ilçelerimize gitmesi, orada sokaklarda görünmemiz hem birlik beraberlik açısından hem toplumun huzuru açısından önemli bir kazanım. Uygun olan aylarda haftanın ilk günü olan Pazartesi toplantılarını ilçelerde yapalım. İlçelerin kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşlar haftanın ilk günü merkeze inerler, en kalabalık olduğu dönemler olur. Biz de gidersek ilçeleri şenlendiririz” demişti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılı ilk Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında Mut’ta yapılacak.
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, bazı meclis toplantılarının uygun aylarda merkeze uzak ilçelerde yapılması kararını almıştı. Bu karar üzerine 2020 yılının ilk meclisinin Mut ilçesinde yapılması kararlaştırıldı. Meclis, 8 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’de Mut Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. Konuyla ilgili konuşan Başkan Seçer, “Meclis toplantılarının ilçelerde olması ilçelerdeki vatandaşlarımızın motivasyonları açısından da önemli. Bütün belediye başkanlarının meclis üyelerinin ilçelerimize gitmesi, orada sokaklarda görünmemiz hem birlik beraberlik açısından hem toplumun huzuru açısından önemli bir kazanım. Uygun olan aylarda haftanın ilk günü olan Pazartesi toplantılarını ilçelerde yapalım. İlçelerin kırsal mahallelerinde yaşayan vatandaşlar haftanın ilk günü merkeze inerler, en kalabalık olduğu dönemler olur. Biz de gidersek ilçeleri şenlendiririz” demişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.