.

Mersin-Antalya D-400 karayolu sele teslim

Genel 07.01.2020 - 06:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2277+ kez okundu.
 

Mersin-Antalya D-400 karayolu sele teslim

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ’Kırmızı Kodlu’ aşırı yağış ve sel uyarısı verdiği Mersin’in Erdemli ilçesinde, ana yolları sel suları vurdu, trafik felç oldu. Dün başlayan ve gece boyunca aralıksız devam eden sağanak yağış ilçede sele dönüştü. İlçeye bağlı Arpaçbahşiş ve Tömük mahallelerinden geçen Mersin-Antalya D-400 karayolu sel sularına teslim oldu. Sel sularının Mersin-Antalya istikametini kapamasıyla trafik akışı tek şeritten sağlandı. Yolda kalan onlarca aracın kurtarılması için çalışmalar sürüyor. İlçede kuvvetli sağanak yağış halen devam ediyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ’Kırmızı Kodlu’ aşırı yağış ve sel uyarısı verdiği Mersin’in Erdemli ilçesinde, ana yolları sel suları vurdu, trafik felç oldu. Dün başlayan ve gece boyunca aralıksız devam eden sağanak yağış ilçede sele dönüştü.
İlçeye bağlı Arpaçbahşiş ve Tömük mahallelerinden geçen Mersin-Antalya D-400 karayolu sel sularına teslim oldu. Sel sularının Mersin-Antalya istikametini kapamasıyla trafik akışı tek şeritten sağlandı. Yolda kalan onlarca aracın kurtarılması için çalışmalar sürüyor.
İlçede kuvvetli sağanak yağış halen devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.