.

MDOB, Tarsuslu sanatseverlerle buluşuyor

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2022 - 13:50, Güncelleme: 22.11.2022 - 12:33 1842+ kez okundu.
 

MDOB, Tarsuslu sanatseverlerle buluşuyor

MDOB, Tarsuslu sanatseverlerle buluşuyor

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 23 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 15.00’de, doğadaki uyumu ve ahengi yansıtan ’Antik Aryalar’ konseri Tarsus St. Paul Müzesinde dinleyiciler ile bulaşturucak.MDOB’tan yapılan açıklamaya göre, sunumunu Ayşin Alev Lal’ın gerçekleştireceği konserin piyano eşliğini Rufina Usmanova yapacak. Konserin solist sanatçıları ise Işıl Cavga Bölükbaşı, Aysel Cankatan, Itır Gözde Tuyan, Pınar Duygu Çınar ve Ayşe Pınar Balay’dan oluşuyor.Seçkin opera eserlerinden aryaların seslendirileceği ücretsiz konser, çarşamba günü Tarsus St. Paul Müzesinde dinleyicisini bekliyor.
MDOB, Tarsuslu sanatseverlerle buluşuyor
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 23 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 15.00’de, doğadaki uyumu ve ahengi yansıtan ’Antik Aryalar’ konseri Tarsus St. Paul Müzesinde dinleyiciler ile bulaşturucak.
MDOB’tan yapılan açıklamaya göre, sunumunu Ayşin Alev Lal’ın gerçekleştireceği konserin piyano eşliğini Rufina Usmanova yapacak. Konserin solist sanatçıları ise Işıl Cavga Bölükbaşı, Aysel Cankatan, Itır Gözde Tuyan, Pınar Duygu Çınar ve Ayşe Pınar Balay’dan oluşuyor.
Seçkin opera eserlerinden aryaların seslendirileceği ücretsiz konser, çarşamba günü Tarsus St. Paul Müzesinde dinleyicisini bekliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.