.

MASKİ afet bölgesinde çalışmaları sürdürüyor

27.02.2023 - 12:03, Güncelleme: 27.02.2023 - 12:03 559+ kez okundu.
 

MASKİ afet bölgesinde çalışmaları sürdürüyor

Kahramanmaraş Pazarcık’ta görev yapan MASKİ Genel Müdürlüğü'nün içme suyu ekibi, Narlı Mahallesinde kurulan konteyner ve çadır kentlerdeki tuvalet ve banyoların bağlantılarını yaptı.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bölgede görevine devam eden içme suyu ekibi Narlı Mahallesinde kurulan konteyner ve çadır kentlerin su bağlantıları için çalıştı. MASKİ ekipleri, konteyner ve çadır kentlerdeki tuvalet ve banyoların bağlantılarını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Pazarcık’ta görev yapan MASKİ Genel Müdürlüğü'nün içme suyu ekibi, Narlı Mahallesinde kurulan konteyner ve çadır kentlerdeki tuvalet ve banyoların bağlantılarını yaptı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bölgede görevine devam eden içme suyu ekibi Narlı Mahallesinde kurulan konteyner ve çadır kentlerin su bağlantıları için çalıştı.

MASKİ ekipleri, konteyner ve çadır kentlerdeki tuvalet ve banyoların bağlantılarını gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.