.

Manisalı yüzücüler Edirne'den dereceyle döndü

08.01.2024 - 15:18, Güncelleme: 08.01.2024 - 15:18 410+ kez okundu.
 

Manisalı yüzücüler Edirne'den dereceyle döndü

Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme branşı sporcuları, Edirne’de düzenlenen “Türkiye Uzun Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Milli Takım Müsabakalarında” yarıştı.MANİSA (İGFA) - Müsabakalarda Türkiye dereceleri elde eden yeşil-beyazlı sporcular Manisa’ya madalyalarla döndü. “Türkiye Uzun Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Milli Takım Müsabakaları”, 5-7 Ocak tarihlerinde Edirne’de düzenlendi. Müsabakalarda, Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Kaan Koçan, Emirhan Eroğlu, Ayberk Nail Yavaş, Cemre Çimen yarıştı. Manisa’yı başarıyla temsil eden yeşil-beyazlılar, işte şu dereceleri elde etti. Cemre Çimen 50 metre serbest en iyi zamanı ile A finalde yarışıp, Yıldızlar Bayanlar Türkiye Şampiyonu oldu.100 metre serbest en iyi zamanı ile C finalde de yarışan Çimen, Yıldız Bayanlar Türkiye 3.’sü oldu. Emirhan Eroğlu 100 metre serbest en iyi zamanı ile B finalde yarıştı,  yaşında Türkiye 2.’si oldu. Ayberk Nail Yavaş  200 metre sırtüstü en iyi zamanı ile A finalinde yarıştı, yaşında Türkiye 2.’si oldu. 100 metre sırtüstü en iyi zaman B finalde yarıştı, yaşında Türkiye 4.’sü oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme branşı sporcuları, Edirne’de düzenlenen “Türkiye Uzun Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Milli Takım Müsabakalarında” yarıştı.

MANİSA (İGFA) - Müsabakalarda Türkiye dereceleri elde eden yeşil-beyazlı sporcular Manisa’ya madalyalarla döndü.

“Türkiye Uzun Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Milli Takım Müsabakaları”, 5-7 Ocak tarihlerinde Edirne’de düzenlendi.

Müsabakalarda, Manisa Büyükşehir Belediyespor adına Kaan Koçan, Emirhan Eroğlu, Ayberk Nail Yavaş, Cemre Çimen yarıştı. Manisa’yı başarıyla temsil eden yeşil-beyazlılar, işte şu dereceleri elde etti.

Cemre Çimen 50 metre serbest en iyi zamanı ile A finalde yarışıp, Yıldızlar Bayanlar Türkiye Şampiyonu oldu.100 metre serbest en iyi zamanı ile C finalde de yarışan Çimen, Yıldız Bayanlar Türkiye 3.’sü oldu.

Emirhan Eroğlu 100 metre serbest en iyi zamanı ile B finalde yarıştı,  yaşında Türkiye 2.’si oldu.

Ayberk Nail Yavaş  200 metre sırtüstü en iyi zamanı ile A finalinde yarıştı, yaşında Türkiye 2.’si oldu. 100 metre sırtüstü en iyi zaman B finalde yarıştı, yaşında Türkiye 4.’sü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.