.

Liva Vip Selin Ciğerci ile 7 Mart Kadınlar Matinesi

Bilim&Teknoloji 26.02.2020 - 15:17, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 9684+ kez okundu.
 

Liva Vip Selin Ciğerci ile 7 Mart Kadınlar Matinesi

Liva Vip Güzellik Merkezi Mersin şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sosyal medya fenomeni ve güzellik uzmanı Selin CİĞERCİ ile Mersin Liva Otelde Kadınlar Matinesi düzenliyor. detaylı bilgi ve iletişm : +90 553 764 87 61 Liva Vip Güzellik Merkezi Mersin’den Kadınlar Matinesinde Selin Ciğerci Sürprizi https://youtu.be/lKi1uMzc7gs Liva Güzellik VİP Mersin’in, Mersin’deki tüm bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel sürprizi var. 7 Mart Cumartesi günü saat 19.30’da Liva Otel’de Güzellik Uzmanı ve Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci’nin katılımıyla gerçekleşecek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Kadınlar Matinesine herkes davet edildi. Liva Vip 25 Yıllık Tecrübe ile işini yapıyor Ebru ÇATALTAŞ Liva Vip Güzellik Merkezi Türkiye’de 25 yıldır 75 ilde 90’ı aşkın şubesi ile hizmet veren merkez’de deneyimli uzman kadro ile Buz Lazer, Medikal Cilt Bakımı, Hydrafacial, Karbon Peeling, Kalıcı Makyaj, Protez Tırnak, Prof.Cilt Bakımı, Leke Tedavisi, İpek Kirpik, Dudak Renklendirme, BB Glow, Kirpik Liftingi, Microblading, Manikur, Pedikür gibi bir çok uygulama ile bay ve bayan danışanlara VİP hizmet sağlıyor.
Liva Vip Güzellik Merkezi Mersin şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sosyal medya fenomeni ve güzellik uzmanı Selin CİĞERCİ ile Mersin Liva Otelde Kadınlar Matinesi düzenliyor. detaylı bilgi ve iletişm : +90 553 764 87 61

Liva Vip Güzellik Merkezi Mersin’den Kadınlar Matinesinde Selin Ciğerci Sürprizi

https://youtu.be/lKi1uMzc7gs Liva Güzellik VİP Mersin’in, Mersin’deki tüm bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel sürprizi var. 7 Mart Cumartesi günü saat 19.30’da Liva Otel’de Güzellik Uzmanı ve Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci’nin katılımıyla gerçekleşecek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Kadınlar Matinesine herkes davet edildi.

Liva Vip 25 Yıllık Tecrübe ile işini yapıyor

selin cigerci liva vip

Ebru ÇATALTAŞ Liva Vip Güzellik Merkezi

Türkiye’de 25 yıldır 75 ilde 90’ı aşkın şubesi ile hizmet veren merkez’de deneyimli uzman kadro ile Buz Lazer, Medikal Cilt Bakımı, Hydrafacial, Karbon Peeling, Kalıcı Makyaj, Protez Tırnak, Prof.Cilt Bakımı, Leke Tedavisi, İpek Kirpik, Dudak Renklendirme, BB Glow, Kirpik Liftingi, Microblading, Manikur, Pedikür gibi bir çok uygulama ile bay ve bayan danışanlara VİP hizmet sağlıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.