.

Kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi

Siyaset 13.04.2019 - 12:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2693+ kez okundu.
 

Kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın bu yılki şampiyonu, finalde rakibini 3-0 yenen Uğur Okulları takımı oldu.Anamur’da kurumlar arasında dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına her yıl düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, bu yıl da öncekiler gibi hayli çekişmeli geçti.6 Nisan’dan başlayan turnuvaya ilçedeki değişik kurumların 14 voleybol takımı katıldı. Kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvanın final maçı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Uğur Okulları takımları arasında oynandı. Hayli çekişmeli ve bir o kadar zevkli geçen maçı Uğur Okulları 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.Karşılaşmayı Kaymakam Mehmet Kurtoğlu ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ilgiyle takip etti. Kurdoğlu ve Kılınç, karşılaşmanın sonunda turnuvasının şampiyonu Uğur Okulları’na kupa ve madalyalarını verdi.
Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın bu yılki şampiyonu, finalde rakibini 3-0 yenen Uğur Okulları takımı oldu.
Anamur’da kurumlar arasında dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına her yıl düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, bu yıl da öncekiler gibi hayli çekişmeli geçti.
6 Nisan’dan başlayan turnuvaya ilçedeki değişik kurumların 14 voleybol takımı katıldı. Kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvanın final maçı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Uğur Okulları takımları arasında oynandı. Hayli çekişmeli ve bir o kadar zevkli geçen maçı Uğur Okulları 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
Karşılaşmayı Kaymakam Mehmet Kurtoğlu ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ilgiyle takip etti. Kurdoğlu ve Kılınç, karşılaşmanın sonunda turnuvasının şampiyonu Uğur Okulları’na kupa ve madalyalarını verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.