.

Kocahasanlı Mahallesi kanalizasyona kavuştu

Genel 08.05.2019 - 12:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2248+ kez okundu.
 

Kocahasanlı Mahallesi kanalizasyona kavuştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesi Kocahasanlı Mahallesi’ndeki kanalizasyon inşaatını tamamladı.MESKİ’den yapılan açıklamaya göre, kanalizasyon alt yapısı bulunmayan Kocahasanlı Mahallesindeki çalışmalarda şebeke hatlarının yapımım tamamlandı. Yapılan çalışmalarda muhtelif çaplarda kanalizasyon, parsel bağlantıları ve kolektör hattı olmak üzere 18 bin 655 metre kanalizasyon şebe hattı döşendi. Çalışmalarla birlikte bölgenin atık suyunun Erdemli atıksu arıtma tesisine taşınması ile arıtılmış atıksuyun hali hazırda kullanılan derin deniz deşarjı ile alıcı ortama taşınması gerçekleşebilecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesi Kocahasanlı Mahallesi’ndeki kanalizasyon inşaatını tamamladı.
MESKİ’den yapılan açıklamaya göre, kanalizasyon alt yapısı bulunmayan Kocahasanlı Mahallesindeki çalışmalarda şebeke hatlarının yapımım tamamlandı. Yapılan çalışmalarda muhtelif çaplarda kanalizasyon, parsel bağlantıları ve kolektör hattı olmak üzere 18 bin 655 metre kanalizasyon şebe hattı döşendi. Çalışmalarla birlikte bölgenin atık suyunun Erdemli atıksu arıtma tesisine taşınması ile arıtılmış atıksuyun hali hazırda kullanılan derin deniz deşarjı ile alıcı ortama taşınması gerçekleşebilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.