.

KKTC’den Mersin’e getirilen Suriyeliler Kilis’e gönderildi

Genel 16.05.2020 - 12:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1513+ kez okundu.
 

KKTC’den Mersin’e getirilen Suriyeliler Kilis’e gönderildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) Mersin’e getirilen Suriyeli 110 tarım işçisi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında yurtlarda gözlem altında tutulmak üzere Kilis’e gönderildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın koordinasyonu ile ilgili bakanlıkların ortak çalışması sonucu Suriyeli 110 tarım işçisi, bu sabah gemiyle Mersin Limanı’na getirildi. Burada önce sağlık kontrollerinden geçirilen tarım işçileri, daha sonra Yumuktepe Polis Merkezine götürülerek yemek ikram edildi ve işlemleri tamamlandı. Tarım işçileri buradan otobüslere bindirilerek, Kilis’e gitmek üzere yola çıktı. KKTC’den getirilen Suriyelilerin, Kilis’te Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda 14 gün gözlem altında tutulacağı öğrenildi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) Mersin’e getirilen Suriyeli 110 tarım işçisi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında yurtlarda gözlem altında tutulmak üzere Kilis’e gönderildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın koordinasyonu ile ilgili bakanlıkların ortak çalışması sonucu Suriyeli 110 tarım işçisi, bu sabah gemiyle Mersin Limanı’na getirildi. Burada önce sağlık kontrollerinden geçirilen tarım işçileri, daha sonra Yumuktepe Polis Merkezine götürülerek yemek ikram edildi ve işlemleri tamamlandı. Tarım işçileri buradan otobüslere bindirilerek, Kilis’e gitmek üzere yola çıktı.
KKTC’den getirilen Suriyelilerin, Kilis’te Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda 14 gün gözlem altında tutulacağı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.