.

KEDİ VE KÖPEKLERE ÇAMLIYAYLA DA YAŞAM  EVİ YAPILMALI

Yaşam (TG) - TARSUS GAZETESİ | 07.01.2021 - 14:26, Güncelleme: 07.01.2021 - 14:26 1961+ kez okundu.
 

KEDİ VE KÖPEKLERE ÇAMLIYAYLA DA YAŞAM  EVİ YAPILMALI

Çamlıyayla da yaşam mücadelesi

KEDİ VE KÖPEKLERE ÇAMLIYAYLA DA YAŞAM  EVİ YAPILMALI Çamlıyayla da yaşam mücadelesi veren bu hayvanlar aç kalıyor. Karagözlü Büyükşehir belediyesinden Çamlıyayla’ya kedi ve köpek evi istedi. Hayvansever gazeteci Kemal Karagözlü ‘’Bunların  günahı ne? Onları  bırakıp gidenler soğuk hava da aç ve susuzluğa terk ettiklerini biliyorlarmı? Her geçen gün sayıları artıyor ‘’ diyerek destek istedi. Karagözlü ‘’ Bu hayvanların yaşaması için her hafta bir koli tavuk kırıntısı gönderen Ramazan Tanriverdi ye İstanbul dan mama gönderen hayvan severlere teşekkür ederim. Daha fazla kayıtsız kalamadık ve sabah akşam mahallemizdeki kedilere mama takviyesine devam ediyoruz. Tabi bunda amcam Kemal KARAGÖZLÜ nün ve Hayko sorumlusu Vedat Taşgıt ın besleme faaliyetlerini görmenin etkisi çok oldu’ dedi. Karagözlü Büyükşehir belediyesinden Çamlıyayla’ya kedi ve köpek evi istedi.
Çamlıyayla da yaşam mücadelesi

KEDİ VE KÖPEKLERE ÇAMLIYAYLA DA

YAŞAM  EVİ YAPILMALI

Çamlıyayla da yaşam mücadelesi

veren bu hayvanlar aç kalıyor.

Karagözlü Büyükşehir belediyesinden Çamlıyayla’ya kedi ve köpek evi istedi.

Hayvansever gazeteci Kemal Karagözlü ‘’Bunların  günahı ne? Onları  bırakıp gidenler soğuk hava da aç ve susuzluğa terk ettiklerini biliyorlarmı? Her geçen gün sayıları artıyor ‘’ diyerek destek istedi.

Karagözlü ‘’ Bu hayvanların yaşaması için her hafta bir koli tavuk kırıntısı gönderen Ramazan Tanriverdi ye İstanbul dan mama gönderen hayvan severlere teşekkür ederim. Daha fazla kayıtsız kalamadık ve sabah akşam mahallemizdeki kedilere mama takviyesine devam ediyoruz. Tabi bunda amcam Kemal KARAGÖZLÜ nün ve Hayko sorumlusu Vedat Taşgıt ın besleme faaliyetlerini görmenin etkisi çok oldu’ dedi.

Karagözlü Büyükşehir belediyesinden Çamlıyayla’ya kedi ve köpek evi istedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.