.

Kaymakam Taşdan: "Bozyazı’da elektrik kesintileri azaldı"

Genel 22.11.2018 - 08:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2363+ kez okundu.
 

Kaymakam Taşdan: "Bozyazı’da elektrik kesintileri azaldı"

Bozyazı Kaymakamı Hayati Taşdan, ilçedeki elektrik sorunu ve çözümü için kurum müdürleri, muhtarlar ve Enerjisa yetkilileri ile bir araya geldi. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıda, muhtarlar vatandaşların çektikleri sıkıntıları Enerjisa yetkilileri ve Kaymakam Taşdan’a aktardı. Eskiye nazaran elektrik kesintilerinin daha az yaşandığını söyleyen Taşdan, yapılacak olan yatırımlarla elektrik sorununun ilerleyen yıllarda kökten çözüleceğini kaydetti. Elektrikle ilgili bazı sorunların hala devam ettiğini ifade eden Taşdan, "İnşallah yapılacak olan yatırımlarla da bu sorun ilerleyen yıllarda tamamen ortadan kalkacaktır. İlçemizde yapılan yatırım ve çalışmalar sonucunda eskiye nazaran sık sık elektrik kesintisi yaşamamaktayız" ifadelerini kullandı. İlçede yaşanan elektrik kesintileri ve çalışmalar hakkında Enerjisa yetkilileri katılımcıları bilgilendirerek, sorunların en aza indirilmesi için çalıştıklarını belirttiler.
Bozyazı Kaymakamı Hayati Taşdan, ilçedeki elektrik sorunu ve çözümü için kurum müdürleri, muhtarlar ve Enerjisa yetkilileri ile bir araya geldi. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıda, muhtarlar vatandaşların çektikleri sıkıntıları Enerjisa yetkilileri ve Kaymakam Taşdan’a aktardı. Eskiye nazaran elektrik kesintilerinin daha az yaşandığını söyleyen Taşdan, yapılacak olan yatırımlarla elektrik sorununun ilerleyen yıllarda kökten çözüleceğini kaydetti. Elektrikle ilgili bazı sorunların hala devam ettiğini ifade eden Taşdan,
"İnşallah yapılacak olan yatırımlarla da bu sorun ilerleyen yıllarda tamamen ortadan kalkacaktır. İlçemizde yapılan yatırım ve çalışmalar sonucunda eskiye nazaran sık sık elektrik kesintisi yaşamamaktayız"
ifadelerini kullandı. İlçede yaşanan elektrik kesintileri ve çalışmalar hakkında Enerjisa yetkilileri katılımcıları bilgilendirerek, sorunların en aza indirilmesi için çalıştıklarını belirttiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.