.

Kayıp şahsı arama çalışmaları 9 ay sonra yeniden başlatıldı

30.08.2019 - 22:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2007+ kez okundu.
 

Kayıp şahsı arama çalışmaları 9 ay sonra yeniden başlatıldı

Mersin’in Silifke ilçesinde balık tutmak için evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Ahmet Demir’i arama çalışmaları 9 ay sonra yeniden başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, 23 Kasım 2018 tarihinde balık tutmak için evinden ayrılan Ahmet Demir’den haber alamayan ailesi, durumu güvenlik birimlerine bildirdi. O tarihte şahsın kaybolduğu Göksu nehri ve civarında yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Demir’in eşinin Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı müracaat sonrası arama çalışmaları yeniden başlatıldı.28 Ağustos tarihinde başlatılan çalışmalara, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile birlikte, jandarma, sahil güvenlik, AFAD, AKUT ve deniz polisinden de personelin katıldığı bildirildi. Demir’i arama çalışmalarının Göksu nehrinin denize döküldüğü kısımda devam ettiği ifade edildi.
Mersin’in Silifke ilçesinde balık tutmak için evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Ahmet Demir’i arama çalışmaları 9 ay sonra yeniden başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, 23 Kasım 2018 tarihinde balık tutmak için evinden ayrılan Ahmet Demir’den haber alamayan ailesi, durumu güvenlik birimlerine bildirdi. O tarihte şahsın kaybolduğu Göksu nehri ve civarında yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Demir’in eşinin Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı müracaat sonrası arama çalışmaları yeniden başlatıldı.
28 Ağustos tarihinde başlatılan çalışmalara, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile birlikte, jandarma, sahil güvenlik, AFAD, AKUT ve deniz polisinden de personelin katıldığı bildirildi. Demir’i arama çalışmalarının Göksu nehrinin denize döküldüğü kısımda devam ettiği ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.