.

Kastamonu'da ceviz ve fındık hırsızlığına 3 tutuklama

Mersin (AA) - Anadolu Ajansı | 08.11.2022 - 14:55, Güncelleme: 08.11.2022 - 14:55 2513+ kez okundu.
 

Kastamonu'da ceviz ve fındık hırsızlığına 3 tutuklama

Kastamonu'da ceviz ve fındık hırsızlığına 3 tutuklama

Mehmet SALMAN/CİDE (Kastamonu), (DHA)- KASTAMONU'nun Cide ilçesinde 14 çuval fındık ve 2 çuval ceviz çaldığı iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alınıp, tutuklandı. Olay, ilçeye bağlı Yalçın köyünde meydana geldi. Köy halkından M.A. (60) ve A.K. (75) evlerinden 14 çuval fındık ile 2 çuval ceviz çalındığı iddiasıyla jandarmaya başvurdu. Jandarma Suç Araştırma Timinin yaptığı araştırmada olaya karışan Ü.Ö., B.Y. ve M.A. tespit edildi. Şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken, başka kişilere sattıkları ceviz ve fındıklar da sahiplerine iade edildi. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kastamonu'da ceviz ve fındık hırsızlığına 3 tutuklama

Mehmet SALMAN/CİDE (Kastamonu), (DHA)- KASTAMONU'nun Cide ilçesinde 14 çuval fındık ve 2 çuval ceviz çaldığı iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alınıp, tutuklandı.
Olay, ilçeye bağlı Yalçın köyünde meydana geldi. Köy halkından M.A. (60) ve A.K. (75) evlerinden 14 çuval fındık ile 2 çuval ceviz çalındığı iddiasıyla jandarmaya başvurdu. Jandarma Suç Araştırma Timinin yaptığı araştırmada olaya karışan Ü.Ö., B.Y. ve M.A. tespit edildi. Şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken, başka kişilere sattıkları ceviz ve fındıklar da sahiplerine iade edildi. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.