.

Kartepe Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

05.03.2024 - 14:29, Güncelleme: 05.03.2024 - 14:29 483+ kez okundu.
 

Kartepe Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

Kartepe Belediyesi Mart Ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kartepe Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı belediye meclis salonunda Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. KABUL EDİLDİ Meclis gündeminde yer alan Evsel katı atık bertaraf tarifesi, Eşme, İstasyon, Uzunbey, Derbent ve Şirinsulhiye Mahalleleri uygulama imar planı değişikliği maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, Ataşehir Mahallesi İzmit Caddesi No.122 adresinde bulunan binanın Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğüne tahsisi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kartepe Belediyesi Mart Ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı belediye meclis salonunda Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

KABUL EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan Evsel katı atık bertaraf tarifesi, Eşme, İstasyon, Uzunbey, Derbent ve Şirinsulhiye Mahalleleri uygulama imar planı değişikliği maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, Ataşehir Mahallesi İzmit Caddesi No.122 adresinde bulunan binanın Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğüne tahsisi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.