.

Karda mahsur kalan anne ile bebeğini jandarma kurtardı

17.01.2019 - 14:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2468+ kez okundu.
 

Karda mahsur kalan anne ile bebeğini jandarma kurtardı

Mersin’in Silikfe ilçesinde karda araçlarıyla mahsur kalan anne ile bebeğini jandarma ekipleri kurtardı.Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde 112’yi arayan bir kadın, Silifke ilçesi Kırobası Ören mevkiinde yoğun kar dolayısıyla bebeğiyle birlikte aracında mahsur kaldığını belirterek yardım istedi. Bunun üzerine Silifke İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bölgeye gitti. Yoğun kar yağışına rağmen kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, araçta mahsur kalan anne ile bebeğini kurtardı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen anne ile bebeği, jandarma aracıyla gidecekleri yere bırakıldı.
Mersin’in Silikfe ilçesinde karda araçlarıyla mahsur kalan anne ile bebeğini jandarma ekipleri kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde 112’yi arayan bir kadın, Silifke ilçesi Kırobası Ören mevkiinde yoğun kar dolayısıyla bebeğiyle birlikte aracında mahsur kaldığını belirterek yardım istedi. Bunun üzerine Silifke İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bölgeye gitti. Yoğun kar yağışına rağmen kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, araçta mahsur kalan anne ile bebeğini kurtardı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen anne ile bebeği, jandarma aracıyla gidecekleri yere bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.