.

Kanala uçan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2022 - 13:19, Güncelleme: 07.05.2022 - 08:28 2668+ kez okundu.
 

Kanala uçan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Kanala uçan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde otomobil su kanalına uçtu, 2 kişi yaralandı.Kaza, ilçeye bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halinde olan Adem K.’nın kullandığı 06 BIH 854 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybederek su kanalına uçtu.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kanala düşen araçtan sürücü Adem K.’yi ve ismi öğrenilemeyen yanındaki yolcuyu dışarı çıkarttı.Olay yerine gelen 112 ekipleri, 2 yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kanala uçan otomobildeki 2 kişi yaralandı
Mersin’in Tarsus ilçesinde otomobil su kanalına uçtu, 2 kişi yaralandı.
Kaza, ilçeye bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halinde olan Adem K.’nın kullandığı 06 BIH 854 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybederek su kanalına uçtu.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kanala düşen araçtan sürücü Adem K.’yi ve ismi öğrenilemeyen yanındaki yolcuyu dışarı çıkarttı.
Olay yerine gelen 112 ekipleri, 2 yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.