.

Joyce Teknoloji, TOGG İçin Motor Üretmeyi Hedefliyor

06.12.2023 - 03:44, Güncelleme: 06.12.2023 - 03:44 376+ kez okundu.
 

Joyce Teknoloji, TOGG İçin Motor Üretmeyi Hedefliyor

Tasarım, yazılım ve üretimde Türk mühendislerinden oluşan bir ekiple hizmet veren Joyce Teknoloji, ülkemize yerli ve milli otomobil gururunu yaşatan TOGG için motor üretmeyi hedefliyor. Elektrikli motor konusunda yerli üretimle dışa bağımlılığı azaltmayı hedeflediklerini vurgulayan Joyce Teknoloji CEO'su Eren Efe Erkan, yerli L7 sınıf elektrikli araç üreticilerinin motorlarını teslim ettiklerini söyledi. Elektrikli motorların çevreci özellikleri ve performasıyla geleceğin taşıtları olduğunu dile getiren Erkan, “Yarının dünyasını birlikte şekillendiriyoruz felsefesiyle gelecekte kullanımı giderek daha çok artacak elektrikli araçlarda bir Türk markası olarak sektörde büyümeyi sürdürüyoruz. Milli gururumuz TOGG'tan sonra ülkemizde tanıtımları başlayan L7 sınıfı için tasarlanan ve ülkemizin dışa olan bağımlılığını sonlandıran yeni nesil sıvı soğutmalı elektrik motorlarıyla Türkiye, elektrikli araç pazarında diğer ülkelerin önüne geçebilecek. L7 sınıf araçların prototip motorlarını teslim etmeye başladık. Sıradaki hedefimiz ise TOGG için motor geliştirmek” diye konuştu. Elektrikli motorların şehir içi ulaşımına önemli bir alternatif sunduğunu belirten Joyce Teknoloji CEO'su Eren Efe Erkan, gördükleri yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin joyceteknoloji.com adresini ziyaret edebileceklerini sözlerine ekledi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tasarım, yazılım ve üretimde Türk mühendislerinden oluşan bir ekiple hizmet veren Joyce Teknoloji, ülkemize yerli ve milli otomobil gururunu yaşatan TOGG için motor üretmeyi hedefliyor.

Elektrikli motor konusunda yerli üretimle dışa bağımlılığı azaltmayı hedeflediklerini vurgulayan Joyce Teknoloji CEO'su Eren Efe Erkan, yerli L7 sınıf elektrikli araç üreticilerinin motorlarını teslim ettiklerini söyledi.

Elektrikli motorların çevreci özellikleri ve performasıyla geleceğin taşıtları olduğunu dile getiren Erkan, “Yarının dünyasını birlikte şekillendiriyoruz felsefesiyle gelecekte kullanımı giderek daha çok artacak elektrikli araçlarda bir Türk markası olarak sektörde büyümeyi sürdürüyoruz. Milli gururumuz TOGG'tan sonra ülkemizde tanıtımları başlayan L7 sınıfı için tasarlanan ve ülkemizin dışa olan bağımlılığını sonlandıran yeni nesil sıvı soğutmalı elektrik motorlarıyla Türkiye, elektrikli araç pazarında diğer ülkelerin önüne geçebilecek. L7 sınıf araçların prototip motorlarını teslim etmeye başladık. Sıradaki hedefimiz ise TOGG için motor geliştirmek” diye konuştu.

Elektrikli motorların şehir içi ulaşımına önemli bir alternatif sunduğunu belirten Joyce Teknoloji CEO'su Eren Efe Erkan, gördükleri yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin joyceteknoloji.com adresini ziyaret edebileceklerini sözlerine ekledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.