.

İzol: “Artık ekonomi odaklı bir gündem istiyoruz”

Genel 02.04.2019 - 09:15, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2055+ kez okundu.
 

İzol: “Artık ekonomi odaklı bir gündem istiyoruz”

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, yerel seçimlerin sona ermesinin ardından iş dünyasının artık ekonomi odaklı bir gündem istediğini ifade etti.Mersin GİAD Başkanı İzol, yaptığı yazılı açıklamada, önümüzdeki 4,5 yıl boyunca Türkiye gündeminde herhangi bir seçim görülmediğini belirterek, “2023 hedeflerimize ulaşmak için ekonomi, istihdam ve ihracat odaklı bir gündem istiyoruz. Eğer Türkiye hedeflerini iyi belirler ve 2023 hedefleri doğrultusunda hükümetimizin verdiği teşvikler devam ederse ülkemiz kalkınır ve toplumun refah seviyesi yukarı çıkar. Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olan istihdam sorununun çözüme kavuşabilmesi adına yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyoruz. Bizler iş dünyası olarak her zaman ülkemizin geleceğine olan güvenimizi dinç tutarak yatırımlarımızı sürdürdük. Verilen teşvikler ve destekler istihdam sayılarının artmasına neden oluyor. Ülke olarak gündemimizi ekonomi olarak belirlememiz halinde daha çok yatırım, daha çok istihdam, daha çok ihracat olacağı kanaatindeyim” dedi.Mersin’de göreve gelen yeni belediye başkanlarını ve tekrar seçimi kazanan belediye başkanlarını da kutlayarak, çalışmalarında başarılar dileyen İzol, “Bugünden itibaren herkes siyasi rozetlerini çıkararak kentimizin geleceği için işbirliği içerisinde hareket etmeli, STK’lar, odalar, üniversiteler ve kamu kuruluşları kentimiz için topyekun bir mücadele içerisinde olmalı” ifadelerini kullandı.
Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, yerel seçimlerin sona ermesinin ardından iş dünyasının artık ekonomi odaklı bir gündem istediğini ifade etti.
Mersin GİAD Başkanı İzol, yaptığı yazılı açıklamada, önümüzdeki 4,5 yıl boyunca Türkiye gündeminde herhangi bir seçim görülmediğini belirterek, “2023 hedeflerimize ulaşmak için ekonomi, istihdam ve ihracat odaklı bir gündem istiyoruz. Eğer Türkiye hedeflerini iyi belirler ve 2023 hedefleri doğrultusunda hükümetimizin verdiği teşvikler devam ederse ülkemiz kalkınır ve toplumun refah seviyesi yukarı çıkar. Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olan istihdam sorununun çözüme kavuşabilmesi adına yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyoruz. Bizler iş dünyası olarak her zaman ülkemizin geleceğine olan güvenimizi dinç tutarak yatırımlarımızı sürdürdük. Verilen teşvikler ve destekler istihdam sayılarının artmasına neden oluyor. Ülke olarak gündemimizi ekonomi olarak belirlememiz halinde daha çok yatırım, daha çok istihdam, daha çok ihracat olacağı kanaatindeyim” dedi.
Mersin’de göreve gelen yeni belediye başkanlarını ve tekrar seçimi kazanan belediye başkanlarını da kutlayarak, çalışmalarında başarılar dileyen İzol, “Bugünden itibaren herkes siyasi rozetlerini çıkararak kentimizin geleceği için işbirliği içerisinde hareket etmeli, STK’lar, odalar, üniversiteler ve kamu kuruluşları kentimiz için topyekun bir mücadele içerisinde olmalı” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.